Home / Saç / Yılbaşı Gecesine Özel 70 Saç Modelleri 2015
yilbasi icin sac modelleri 2015
yılbaşı gecesi saç stilleri 2015

Yılbaşı Gecesine Özel 70 Saç Modelleri 2015

Yılbaşı yaklaşıyor  ve ben çok heyecanlıyım. Yılbaşında ne giymeliyim en çok sorulan sorulardan, bunun için bir çok elbise modeli ve kombin fikri sizler ile paylaştık. Bugün ise 2015 yılbaşı gecesine özel 70 tane saç modeli seçtik.Eğer yılbaşı gecesinde bir parti gecesi saç modeli arıyorsanız harika yılbaşı parti gecesi saç modelleri hazırladık. Eğer ailenizle birlikte evde kutlamayı düşünüyorsanız galerimizdeki sade yılbaşı saç stillerini deneyebilirsiniz.

Dışarıda yılbaşı kutlamaları için rahat kıyafetlerden kaçının. Bu yılbaşında giymek için güzel bir küçük siyah elbise seçebilirsiniz ve  bir kırmızı ruj ve kırmızı yüksek topuklu ayakkabı ile eşleştirin.

Yılbaşı parti gecesi için kıyafet çok önemlidir, ama inanılmaz görünmek isterseniz de saç üzerinde düşünmek gerekir. Bura  seçim yapmanız için olağanüstü 2015 yılbaşı saç modelleri ve stillerinden derlemeler yaptık.Hepside bu yılın en trend ve güncel saç modellerinden.


Yılbaşı saç modellerinize  parlak yıldız, çiçek, ren geyiği, kar taneleri gibi aksesuarlarda ekleyebilirsiniz.Topuzlar da bu vesileyle daha şık ve  şirin görünür. Örgülü yılbaşı saçları  benim favorilerimden…

sizin en çok beğendiğiniz yılbaşı saç modeli hangisi ?  Aşağıdaki galeriden çıkış yapan iddialı yılbaşı saç modeli fikirlerini düşünün. Ve kendiniz için ilham alın!

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dalgalı Saç Modelleri

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.