Home / Güzellik / Yılbaşı İçin Tırnak Süslemeleri 2015
yilbasina ozel tirnak suslemeler 2015

Yılbaşı İçin Tırnak Süslemeleri 2015

2015 Yılbaşı gecesi için makyajınız saçınız ve elbiseniz derken sıra yılbaşı tırnak desenleri ve süslemelerine geldi.size ilham verecek en yaratıcı yılbaşı tırnakları ve manikürleri yılbaşı gecesinde size ayrı bir ışık verecektir.Daha çok kırmızı ojelerde dore rengi pırıltılar kullanılarak yapabileceğiniz yılbaşı tırnaklarınız, yeşil, beyaz ve kırmızı desenli olarak yılbaşı ağacının ışıltısını tırnaklarınızda yansıtabilirsiniz.

Güzel bir araştırma yaptık ve size yılbaşı gecenizde veya partinizde  yapabileceğiniz çarpıcı ve nefes kesen tırnak tasarımları bulduk! Parlak ve ışıltı bu tırnak süslemeleri ile muhteşem kıyafet kombinasyonları yapabilirsiniz. Ellerinize bir festival ruhu ekleyin ve bu muhteşem tırnak desenlerinin keyfini çıkarın! Eğer bir kızınız varsa, bu  ışıltılı tırnak tasarımlarını ona da önerebilirsiniz…

 


Bir önceki yazımız olan Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021 başlıklı makalemizde ayakkabı seçimi, bacak boyunu uzun göstermek ve bacakları uzun gösteren kıyafet hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde El Bakımı İçin Doğal Maske Tarifleri

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.