Home / Kombinler / Yırtık kot ile sokak stili kombin fikirleri 2014- 2015
yirtik kot pantolon ile sokak stili kombinleri
yirtik kot pantolon ile sokak stili kombinleri

Yırtık kot ile sokak stili kombin fikirleri 2014- 2015

Bu sonbahar kış yeniden yazdan kalma  yırtık kot ile çok müthiş kıyafet fikirleri ve kombinleri vardır. Yırtık kot ile harika ve etkili görünebiliyorsun, benim gardrobumun baş öğelerinden!Yırtık kot pantolonları giymek veya nereye gittiğini bağlı olarak onlar ile bir çok stilde kombinler yapabilirsin. Kot pantolon ile herhangi bir kıyafet için bile ‘zahmetsizce şık’ bir dokunuş eklemek, yırtık tercih edilmesi ile dahada kolay.

Yeniden sonbahar için yapabileceğiniz 2014- 2015 yırtık kot ile şık  kıyafet kombin fikirlerine bir göz atın!

GÜNLÜK

Bir grafik desenli tişört ve bir üstüne bir ceket gibi rahat yırtık kot giymeyi deneyin! Sonra, biraz hava katmak için topuklu bir çift ayakkabı ekleyin. Tüm bu kombin harika bir görünüm yaratacaktır sizde şaşıracaksınız! Bu sadece yeniden sonbahar için yırtık kot ile yapabileceğiniz sokak stili günlük kombin fikirlerinden biridir.


BLAZER CEKET İLE

Bir blazer çok şık kombinler yapabilirsiniz, sadece nasıl bir fark yarattığını görmek için yırtık kot pantolon ile eşleştirinı.  Yırtık kot pantolon ile ceketi bir araya getir  sonra eğlenceli ve kişisel tarzınızı ifade etmenin şık yolunu yaşa… Şahsen, baskılı blazer ve çiçek desenli olanları seviyorum! Ama sonbahar için düz renkler daha ideal diye düşünüyorum.

OVERİZED ÜSTLER

Srin bir günde salaş kazaklar ve bluzlar yırtık kot pantolon ile giymek için harika bir fikir. Overized bej bir kazak Skinny yırtık jeans  ve gitmek için hazırsınız! Salaş botlar ile bu eşleştirmeyi yapabilirsiniz.

TÜM-BEYAZ

Bu sonbahar kıyafetinize  ışık tutmak ve rahat bir kombin için beyaz kombinleri deneyin. Size bu şekilde şık ve sofistike bir hava  verir! Sen  harika yırtık beyaz skinny jeans ile beyaz mont ve üstler dene. Tüm-beyaz kıyafet devam edecek veya aksesuar ile biraz renk ek

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbaharda beyaz gömlek nasıl giyilir

ŞIK VE MODAYA UYGUN

Boyfirend yırtık kot ile  şık bir abiye  üst kombin yapabilirsiniz. Bana inanmıyor musunuz? Bunu kendin yap ve dene! Salaş bir görünüm için, erkek arkadaşının kotunu deneyin. Kendinizi kota delikleri daha büyük yapabilirsiniz! Ardından, en moda üstlerinden biri ile eşleştirin.

YÜKSEK BELLİ YIRTIK KOT

Yüksek belli her şeyin bir hayranıyım. Sadece yüksek belli bir kot ile bile  böyle şirin bir görünüm elde edebilirsiniz! Basit bir beyaz tişört ile omuza kısa bir ceket alın . Ayakkabılar için bir sürü seçeneği değerlendirebilirsiniz! Bu günlük giyim için harika bir stil.

KOT VE KOT BİRLİKTE

Bu görünüm yaratmak için, bir kot gömlek  ile boyfriend yırtık kot eşleştirmek. Kot yırtık olsa bile, kot gömlek ve siyah beyaz palto size şıklık ekleyecektir. Eğer biraz renk katmak istiyorsanız,  parlak aksesuarlar eklemeyi deneyin! Yılın trend neon renkleri harika seçim olabilir.Buradan neon renk kombinleri ile ilgili bilgiler alabilirsiniz
Bunlar yırtık kot ile yeniden yapabileceğiniz sadece birkaç fikir. Daha birçok müthiş kıyafeti fikirleri vardır. ,yırtık kot pantolon 2014- 2015 yılından çok moda ve  her kızın dolabında olması gereken popüler bir parça. Listenin hangisi sizin için favori oldu? Yorum bölümünden kendi kıyafeti ipuçlarını / fikirlerini paylaşmak için bize yazın!

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.