Home / Cilt Bakımı / Yüzü Pürüzsüzleştirme İçin Öneriler
Pürüzsüz Yüz için Yapılması gerekenler
Pürüzsüz Yüz için Yapılması gerekenler

Yüzü Pürüzsüzleştirme İçin Öneriler

Yüzü Pürüzsüzleştirme İçin Önerileri ve Editör Tavsiyelerimizi Yüzlerine Bakım Yapmayı Seven Kadınlar için Bu Konumuzda Sizlerin Bilgisine Sunuyoruz.

Değerli takipçilerimiz bildiğiniz üzere dış görünüş oldukça önemlidir. Özellikle kadınlar dış görünüşlerine ve nasıl göründüklerine çok fazla değer verirler. Ve bir kadın olarak en çok önemsediğimiz uzvumuz  yüzümüzdür. Yüzlerimizin bakımlı , sağlıklı ve güzel görünmesi için elimizden geldiğince uğraşırız. Ve yüzümüzün pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını dileriz. Eminim ki sizlerde yüzlerinizin pürüzsüz bir hal almasını istiyorsunuzdur. Ancak hepimizde olduğu gibi sizlerde birtakım sorunlarla karşılaşmaktasınızdır. Peki bu sorunları yüzümü nasıl pürüzsüz bir hale getirebilirim diye merak ediyorsanız makalemizi okumaya devam ediniz.

Sağlıklı ve güzel bir cilde , yüze sahip olmak istiyorsanız aslında birçok işlemde bulunmalısınız. Ve bu işlemleri düzenli ve sürekli bir şekilde hayatınıza yerleştirmeniz gereklidir. Peki bu işlemler nedir ?


İlk olarak bol bol su içmelisiniz. Su gerçekten oldukça yararlı bir besindir. Özellikle cilt sağlığı ve bakımında su mucizevi bir üründür. Günde en az 2 litre su tüketmelisiniz. Bu miktar yaz aylarında 3 litreye kadar çıkmalıdır.

İkinci olarak yediğiniz besinlere dikkat etmelisiniz. Mümkün olduğunca sebze ve meyve tüketmelisiniz. Şeker , çikolata , kola , kızartma gibi yararsız ve zararı oldukça fazla ürünleri kesinlikle hayatınızdan çıkarmalısınız. Organik besinler tüketiniz.

Daha sonra yapmanız gereken spordur. Düzenli bir şekilde belirli gün aralığında sporu hayatınızın belirli bir köşesine yerleştirmelisiniz. Spor yapmak vücudunuzu dinç tutacağı gibi sizi genç kılacaktır. Daha enerjik hissedeceğiniz gibi cildinizi de güzelleştirecektir.

Son olarak ise cilt sağlığı ve bakımı için en önemli vitaminlerin başında E vitamini gelmektedir. Ispanak , domates , brokoli ve kivi gibi besinler E vitamini yüksek besinlerdir.

 

 

Bir önceki yazımız olan Çatlak Tedavisi | 2021 başlıklı makalemizde çatlak tedavisi, çatlaklar ve çatlakların azalması hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Suna Dumankaya çil maskesi tarifi

Check Also

Mikrodermabrazyon Nedir?

Mikrodermabrazyon Nedir? | 2021

Mikrodermabrazyon Nedir? Mikrodermabrazyon, çok popüler, makine destekli bir cilt peelingi tedavisidir. Bu tedavinin en çok …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.