Home / Moda / Zara 2015 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu
Zara 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 9

Zara 2015 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

İspanyol giyim markası Zara ilkbahar / yaz koleksiyonu 2015 bir alkış hak ediyor. ’70’lerin Orijinal kesimlerini görmek için Zara ilkbahar yaz koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. sektöründe en hızlı ürün geliştiricilerinden biri olarak Zara kaliteli ve modaya uygun koleksiyonları ile tüm dikkatleri yeniden üstüne çekiyor.bilinir. yeni Zara ilkbahar / yaz 2015 koleksiyonunda bayanlar için süet ve maksi elbiseler, yular üstler ile dolu harika bir koleksiyon.Ayrıca bakınız; 2015 moda trendleri ve aksesuarları .

Listedeki ilk maksi elbise kurutulmuş kan rengini anımsatan koyu kırmızı hafif bir elbisedir..  Vücut hatlarını yansıtan güzel bir siluet göstermek için harika bir elbisel göğüs kısmında derin bir V yaka var. Farklı kuş tüyleri, uzun parmaklara kadar bağcıklı kolları ile cool bir havası var. Önünde  cut-out  etek kesimi, gladyatör sandaletler giymiş ayakları ile çok şık duruyor, diz ile bileklerde büyüklük ve kabarıklık var .

Yeni bluzlar ise çiçek baskılar ve basit renk blokları ile tasarlanmış, yılan derisi desenli ve yumuşak hafif kumaşlarda, süet gibi de görünüyor. Bazı bel kenarındaki bağlı bluz modelleri de  beli  saran tasarımları ile oldukça zarif görünüyor. Boyun derin V yakalı modelleri çok şık bunun yanı sıra top şeklinde yular yakalı bluzları da  var. Üstleri vücuttan serbestçe inmiyor daha çok vücudu sarıyor,  kol kesimleri ise genelde uzun kollu.


Soluk turkuaz rengi uzun elbise modeli , masumiyet dolu görünüyor. Bantlı gladyatör sandalet giyen bir korsan kadın, kadife kolsuz bir palto ve kolları şişirilmiş bir Shirtdress  beyaz kravat tasarımı ile güzel bir uyku elbisesini andırıyor . Burada bir rüya ve ünlü roman karakterlerinin devreye girmiş hissini görebilirsiniz. Disney tarzı ilhamları karşılayan bu parçalar 2015 İlkbahar yaz modasının özeli parçalarından olacağı kesin.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazlık en iyi platform topuk sandaletler 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.