Home / Moda / Zara yazlık elbise modelleri 2015
zara yazlik elbise modelleri 20151
zara yazlık elbise modelleri

Zara yazlık elbise modelleri 2015

Zara 2015 yaz elbiseleri

Her tarza uygun çeşitleriyle Zara elbise modelleri yeni sezona hazır.  70′ ler tarzı elbiseler, bohem tarzı elbiseler en dikkat çekici tasarımları arasında.

Özellikle orijinal kesim  ’70’ler tarzı elbiseleri bayanlara yaz stilleri için büyüleyici bir ilham kaynağı oluyor

Zara’nın kıyafetlere yaklaşımı, akıllara durgunluk veren şık tasarımları ile her sezon bizi şaşırtmaya devam ediyor. Yeni 2015 Zara yazlık  elbise modellerinde süet kısa elbiseler, maksi elbiseler, dantelli elbiseler ve güpürlü elbiseleri ile bayanlara mutlu olabilecekleri harika bir koleksiyon sunuyor. Bu özel koleksiyon yazlık elbiseler 2015 moda trendlerini görebilirsiniz.Siyah beyaz çizgili elbiseler, denim elbiseler, çiçek desenli elbiseler örnek verilebilir.


Hafif ve yumuşak kumaşları olan yaz elbiseleri desen ve renkleri ile de oldukça ilgi görüyor.Bohem tazını seven bayanlar zara yazlık elbise modellerini mutlaka göz atmalı, siyah baskılı keten elbiseler, bej güpürlü elbiseler püsküllü etek detayları ile sizlere hitap ediyor. Zara elbise modellerini mankenlerde genellikle  bantlı gladyatör sandaletler ile eşleştirdi.Yaz için bu ayakkabıları sizde kombinleriniz de düşünebilirsiniz.

Ayrıca bakınız; Zara 2015 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

Zara yazlık elbise modelleri 2015, ile ilgili en beğendiğimiz seçimleri aşağıdaki galerimizde düzenledik.Sizde hemen tarzınıza uygun bir modeli seçip zara online satış sitesinden satın alabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bayan Kargo Pantolon Kombinleri ve Modelleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.