Home / Moda / Zuhair Murad Gelinlik Modelleri 2015
Zuhair Murad 2015 gelinlik modelleri
Zuhair Murad gelinlikleri 2015

Zuhair Murad Gelinlik Modelleri 2015

Zuhair Murad 2015 gelinlik koleksiyonu, dantel ve güpür detaylarının yanı sıra seksi transparan tül dokunuşları ile gelinlikte yeni bir çağ başlatıyor!

Zuahir Murad yeni sezon 2015 gelinlik modellerinde, zarif ve seksi dokunuşları bir arada kullanmış ve ortaya çok farklı birbirinden şık ve seksi gelinlik modelleri çıkmış.Her tarza uygun gelinlik modelini yeni sezonda Zuahir Murad  koleksiyonunda bulabilirsiniz.Danteller, güpürler ve transparan tül detaylar gelinliklere ince ince işlenmiş.Kabarık gelinlikleri ve balık model gelinliklerde ten rengi tül detaylarıyla daha çekici bir görünüm verilmiş.

Zuhair Murad 2015 gelinlik koleksiyonunda gelin adayları için  harika yeni detaylara da yer vermiş.Birbirinden güzel gelin taçları ve aksesuarları gelinlikler ile harika bir bütünlük sağlamış.Düğününüzde masal prensesleri gibi görünmeyi hayal ediyorsanız sizde bu gelinlik modellerini mutlaka değerlendirin.


Dekolte açısından son derece cesur hazırlanan Zuhair Murad 2015 gelinlik modelleri, nefes kesen ve ihtişamlı tasarımlara imza atmış.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Avon Ruj Renkleri Neler ?

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.