Home / Saç / Büyüleyici 50 gelin saç modelleri 2015
seksi gelin sac modelleri 2015
en güzel gelin saç modelleri 2015

Büyüleyici 50 gelin saç modelleri 2015

Sevgili yeni sezon gelinleri, size 2015 yılının en trend gelin saç modellerini hazırladı. Eğer gelin saç modeliniz hakkında bir karar vermediyseniz gelinliğiniz için mükemmel uyum sağlayacak ve ayakkabılarınız ile bir bütün olarak tamamlayacak sofistike ve çekici en güzel gelin saç modelleri, topuz modelleri bu yazımızda!

2015 ilkbahar yaz sezonunda gelin olacak bayanlar, muhtemelen nasıl bir gelin saç modeli seçmeliyim diye düşünüyordur…saçlarınız ile ilgili yeni ve trend hangi stilleri seçmeniz gerektiğini galerimizde ki gelin saçı modellerinden sonra kesin bir karara varabileceksiniz.  Merak etmeyin, ben her gelin dayının görmesi gereken 50 büyüleyici gelin saçlarından güzel bir koleksiyon hazırladım.

Bu tüm 2015 gelin saç stilleri muhteşem ve emin olun herkesin nutku tutulacaktır. Ben  en çok sevdiğim gelin saçı hangisi henüz karar veremedim, ama sırt dekoltesi olan gelinlikler için dağınık topuzların çok etkileyici olduğunu düşünüyorum. Sizin  için seçmiş olduğum bu saçlara göz atın ve hayatınızın en büyük  günü  için bir saç modeli seçin. Emin olun her yaş ve zevk için saç bulacaksınız – Yüksek topuz, ense topuzu, dağınık topuz, dalgalı dağınık saç, klasik topuz, ve  boho gelin saçları…


Eğer gelin olmasanız bile, bu saç modellerini özel günler için yapabilirsiniz, ama tabi ki gelin saç aksesuarları ve  peçe olmadan yapabilirsiniz.

Eğer yukarıdan topuz saç modelini beğenmezseniz, o zaman kesinlikle yarım toplu saç modellerini denemelisiniz. Eğer bir prenses gibi görünmek isterseniz dağınık dalgalı gelin saçlarını seçebilirsiniz, Ayrıca, yarım toplu boho dalgalı gelin saç modelleri ilkbahar yaz sezonunda çiçekli aksesuarlar ile birlikte çok trend oluyor.  Yan topuz modeli ise  çok glam ve sofistike bir görünüm ekler eğer  yapmaya karar verirseniz, fotoğrafçı fotoğraf çekerken yan topuz tarafı daima kameraya doğru olmalıdır unutmayın. Ayrıca peçe veya diğer modern gelinlik aksesuarları ile saçlarınızı süslemek harika olabilir. Beyaz incili saç aksesuarları olabilir, yada kırmızı, bej, beyaz, turuncu, çiçeklerde saç aksesuarları olabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ekin Koç Saç Modeli

Ayrıca bakınız; Gelin Saçı Aksesuarları 2015

Eğer daha güzel ve sofistike görünmek istiyorsanız, o zaman gelin saçınızdan kesinlikle bazı bukleleri dışarı bırakmalısınız. Tabii, mükemmel görünmek istiyorum derseniz dağınık bukleli düşük topuzlarda büyüleyici bir seçim olur.

Gerçek moda tutkunları gibi mutluluk, sevgi ve tutku dünyasına ilk adım gününüzde , sonunda sizin için doğru gelin saçını bulduğunuzu umuyorum. Çarpıcı bir saç modeli ile muhteşem gelinliğinizi tamamlayın ve misafirlerinizi etkileyin.

İlgili; Gelin Ayakkabısı Nasıl Seçilir

Büyüleyici, şık, en güzel, Gelin saç modelleri 2015 – galeri

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.