Home / Makyaj / Kış Sezonu Sıcak Göz Makyajı Fikirleri | 2021
Kış Sezonu Sıcak Göz Makyajı Fikirleri
Kış Sezonu Sıcak Göz Makyajı Fikirleri

Kış Sezonu Sıcak Göz Makyajı Fikirleri | 2021

Kış Makyajı Nasıl Yapılır? Sıcak Göz Makyajı Fikirleri

Kış makyajı tarzını seçmek bizim için en sevdiğimiz çocuğu seçmek gibi bir şeydir. Doğruyu söylemek gerekirse, kış makyajı görünümleri muhtemelen daima bizim favorimiz olmaya devam edecektir. Nedenini hepimiz biliyoruz aslında… Çünkü ter, nem ve erime konusunda endişelenmemiz gereken sıcak ve nemli yaz aylarından farklı olarak, kış bizi renk ve ışıltıyla harmanlamaya, bazı sıcak ve ağır (daha koyu) tonlar ve dokularla denemeler yapmaya davet ediyor. Başka bir deyişle, yılın diğer zamanları kadar tercih edilmeyen trendler arasında seçim yapmak kolaylaşıyor.

Bu yazımızda sizlere bu sezon için sıcak makyaj fikirlerinden bir koleksiyon yaptık. Her zaman uygun bir makyaj ile güzel kıyafetlerimizi tamamlamak gerekir. Aceleniz olduğunda bile, en azından bir allık, siyah eyeliner ve parlak bir ruja başvurabilirsiniz. Sıcak göz makyajı fikirleri ile güzelliğinizi göstermenize yardımcı olacağız.

Safir Göz Makyajı

Ünlü makyaj sanatçılarına göre, geleneksel dumanlı göze kış makyajından ilham alan ışıltılı safir ve lacivert sıcak göz makyajı eklenebilir. Bu sezon en kısa sürede denenecek lüks bir makyaj trendi olabilir. Bu makyajı yapmak korkutucu görünse de, aslında çok kolay. Sadece kendinizden emin olun ve iltifatlar altında kızarmamak için zihinsel olarak hazırlanın. Makyajı yaptıktan sonra takı seçiminizi yapmayı ihmal etmeyin.


Safir Göz Makyajı
Safir Göz Makyajı

Donuk Dudaklar

Bazı makyaj sanatçılarına göre bu kışın trendi donuk dudak makyajı trend olacak. Yüzün en dikkat çeken yerlerinden biri olan dudakları çok fazla ön plana çıkarmamak için iyi bir tercih olacaktır. Ruj stilini kendi zevkinize göre tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  CC Krem ve BB Krem Arasındaki Farklar ortaya
Donuk dudak makyajı
Donuk dudak makyajı

Sıcak Göz Makyajı Fikirleri

Yüzünüzün en yüksek noktalarına hafif gölgeli bir bronzlaştırıcı uygulayarak yazın sıcaklığını cildinize ekleyin. Dudaklarınıza sıcak bir gölge eklemek için gözünüzdeki aynı ton rengi kullanın. Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan bir görünüme kolaylıkla erişebilirsiniz.

Sıcak makyaj tonları
Sıcak makyaj tonları

Zıt Metalik Göz Makyajı

En sevdiğimiz ünlü makyaj sanatçılarının paylaşımlarında fark ettiğimiz bir başka trend de zıt metalik renklerle boyanmış göz makyajıdır. Parlak kömür ve altın renginin birleşimi bu kış için hem sıra dışı hem de dikkat çekici görünüme kavuşturabilir sizi. Metalik etkiyi en üst düzeye çıkarmak için, cildi parlak ve nemli tutun ve dudağın nispeten az parlak olduğuna emin olun.

Zıt metalik renkler göz makyajı
Zıt metalik renkler göz makyajı

Nötr Ton Makyajı

Bu nötr renk seçimi, tek renkli görünümü yeniden düzenlemektedir. Cilt tonunuza yakın tonlar kullanmayı ve aynı ürünü göz kapaklarınızda, yanaklarınızda ve dudaklarınızda kullanmayı deneyin. Tek düze gibi görünse de bir uyum içerisinde makyaj yaptığınızı fark edeceksiniz. Biraz daha doğal makyaj fikri için düşünebilirsiniz. Sıcak göz makyajı için oldukça tercih edilmektedir.

Nötr makyaj
Nötr makyaj

Mor Tek Renkli Göz Makyajı

Mor tonlar, göz renginizin daha koyu görünmesini sağladığı için kahverengi gözleri gerçekten iyi bir şekilde tamamlar. Dudaklarınıza ve gözlerinize bir erik ile mor tonu uygulayarak monokrom görünümü yaratın, böylece tüm yüzünüzde eşit bir dengeli renk seçimi yapmış olacaksınız.

Mor makyaj
Mor makyaj

Neon Renkli Göz Makyajı

Makyaj malzemelerinize neon renkleri eklemenin kolay bir yolu, onu renkli bir sıvı astar olarak eklemeyi denemektir. Bu görünümü bir festival veya parti için ya da ekstra çekicilik hissettiğiniz bir gün için kullanmayı düşünün. Sıra dışı olacağınız bu makyaj tüm dikkatleri üstünüze çekecektir.

Neon makyaj
Neon makyaj

Dalgalanan Eyeliner

Dalgalanan eyeliner sayesinde daha çekici gözlere sahip olabilirsiniz. Eyeliner çekmeden önce tabanına kıyafetinizle uyumlu olan kış renklerini tercih edebilirsiniz. Gözlerinizin büyüleyici yapısı oldukça dikkat çekici olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Daha kalın ve belirgin doğal kaşlar nasıl yapılır ?
Dalgalanan Eyeliner
Dalgalanan Eyeliner

Dumanlı Göz Makyajı

Boğucu ve karanlık dumanlı göz makyajı görünümü, mükemmel bir randevu gecesi seçeneğidir. Alt kirpik çizgisini sürmeyle çizin ve gölgeyi göz kapağının ötesinde dış kenara doğru uzatarak bir kanat oluşturun. Belirgin kaşlar ve naked dudaklar, dumanlı gözünüze odaklanmak için her şeyi tamamlar. Sıcak göz makyajı için oldukça ideal bir seçimdir.

Dumanlı göz makyajı
Dumanlı göz makyajı

Kalın Kaş Makyajı

Doğal kaşlara sahipseniz, şeffaf bir kaş jeli (veya wax) kullanmak onları yola getirmek için harika bir yoldur. Bir makyaj fırçasıyla kaşları kabartın. Daha dolgun görünümü seviyorsanız, renkli bir jel ile biraz ilave renk uygulayın. Sıcak göz makyajı için oldukça idealdir.

Kalın kaş makyajı
Kalın kaş makyajı

Kış makyajı yapmak için tavsiyeler;

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.