Home / Saç / Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Elde Etme | 2020
Bal Köpüğü Saç Rengi

Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Elde Etme | 2020

Bal Köpüğü Saç Rengi Nedir?

 

Bal köpüğü saç rengi, kumral saç ve sarı renklere sahip saçların arasında kalan bir renktir. Bu tarzda saçlar arasında dore rengi denilen, altın renginde ve ışıltılı yansımalar bulundurur. Balköpüğünü elde etmek isteyen kadınların saç rengi açık renkte ise bu renge ulaşma ihtimalleri daha fazladır. Bu sene de epeyce rağbet gören bal köpüğü saç renklerine ait yeni modelleri sizler için itina ile hazırladık.

Bal Köpüğü Saç rengi nasıl elde edilir?

Saçları bal köpüğü yapmak isteyenler için bu saç modeli ile giden makyajlar ve saç kesim modellerini galerimizde derledik. Bizlere soracağınız sorular olur ise mutlaka çekinmeden sorunuz. Bazen yoğunluktan dolayı cevapla yamıyorum. Doğal saç rengi koyu sari tonları, göz rengi ise mavi ve buğday tenli olan kadınlar için yakışacak saç rengi olarak canlı renkleri kullanmasını öneriyorum. Mesela altın-kumral saç renkleri ve küllü-kumral saç renklerini şiddetle tavsiye ediyorum.


Açık Kumral Saça Sahip Olanların yapması gerekenler

Saç renginiz sarı tonlarında yada açık kumral gibi açık tonlarda ise ve saç renginiz biraz daha açık olmasını istiyorsanız Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yarısı,  koleston 9.3 altın sarısı tüp boyasının yarısını ve içine  1 şişe %9 oksidan’ı karıştırıp bir boya elde etmeniz gerekir.İyice birbiri ile karıştırıp saçlarınızın uçlarından diplerine doğru hepsini boyamalısınız.Saç dipleri daha çabuk ve kolay açıldığından dip boyasını en sona bırakmanız daha etkili sonuç almanızı sağlar.

Çok açık platin sarısı Saçlara Sahip Olanlar

Saçlarınız çok açık platin sarısı renginde ise, yine bu boya numaralarını ve markaları göz önüne alarak Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının % 70′ ni ve  koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının %40 ‘ni alıp birbiri ile karıştırmalısınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Rehberi: bal köpüğü

Açık Kahve Rengi Saça Sahip Olanların yapması gerekenler

Saç renginiz kumral yada açık kahve renklerinde ise Koleston 9.3 altın sarısı saç boyası, Palette 8.65 Kahve Köpüğü %30 ve yine %9 oksidasyonu karıştırıp yine ilk olarak boyamaya saç uçlarından başlamalısınız.Uçları boyadıktan sonra 5-6 dakika bekleyin.Daha sonra tüm kalan boyayı aşağıdan yukarıya doğru tüm saçınıza yedirin.Yaklaşık 35-40 dakika bekleyin.

Koyu Kahve, Siyah ve Kızıl Saça Sahip Olanlar

Eğer saç renginiz koyu renklerde ise, siyah, kızıl ve koyu kahve gibi evde kendinizin boyamanızı tavsiye etmiyoruz.Mutlaka bir kuaförde saçlarınızı boyatın.İlk uygulamada sonuç alamasanız da saçlarınızı ton ton açtırarak siyah saç renginizi ve koyu saç renginizi bal köpüğü saç rengine dönüştürebilirsiniz.

Hiç geçmeyen bir saç trendi olan bal köpüğü saç rengi özellikle bu yılın en moda saç renklerinden. Evde kendiniz bal köpüğü saç rengini yapmak istiyorsanız, deneyimler ve kuaförlerin tavsiyeleri ile hazırladığımız bilgileri okuyabilirsiniz. Bal köpüğü saç rengini elde etmek için dikkat etmeniz  gereken en önemli detaylar saç renginizin ne olduğu ve hangi tondan bal köpüğüne geçiş yapmak istediğiniz seçeceğiniz saç boyası için önemlidir.Bal köpüğü saç renginin en çok yakıştığı cilt tonları ise, bronz, buğday ve esmer tonlardır.Beyaz tenli bayanları bal köpüğü saç rengi biraz soluk gösterebilir.

Bak Köpüğü Rengine Sahip Kadınların Fotoğraf Galerisi

 

Yukarıdaki saç boyaları ve markaların boya oranları, daha önce uygulanan tecrübeler baz alınarak verilmiştir. Beyaz ten rengine sahip kadınlar; ana saç rengi kestane ve göz renkleri kahverengi oryalle direk saç açma yaparlar ise saç renkleri tarçın rengine döner. Sizlere önerimiz saçlarınızı bal saç rengi veya bal köpüğü saç renkleri süper yakışır. Beyaz tenli olmalarından dolayı küllü saç renk tonlarından uzak durmalılar. Beyaz tenli hanımlar küllü saç renklerinden ziyade sıcak saç renklerini denemelidirler. Örnek saç renkleri; Altın-kumral ve kahverengi veya Karamel-kahve saç rengi tonları çok güzel ve şık görünmenizi sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bandana ile saç stili yapmanın 10 basit yolu

Saç renkleri açık sarı tonları ve evde kuaför süz olarak bunu biraz koyulaştırmak isteyen kadınlar veya ışıltı olarak koyulaştırmak, bal köpüğü saç rengi tonlarında gibi olmasını istiyorsanız.  Sizler için çözüm dilediğiniz tonda bal köpüğü saç rengi boyasını seçmek ve evde boyamaktır.

 

Saçlarınızın rengi platin sarısı ise ve beyaz tene sahipseniz ve bal köpüğü san renklerini kullanmak istiyorsanız. Hangi numara saç boyası kullanmanız gerekiyor. Buyurun inceleyelim.

İlk olarak beyaz tenli olduğunuz üzere size bal köpüğü saç rengi tonları dahil olmak üzere tüm saç rengi tonları çok güzel bir şekilde yakışacaktır. Size 2020 saç rengi modası saç renkleri tonlarından kızıl ve patlıcan moru gibi saç renklerini önerebilirim. Saçlarınızın platin sarısı olması sebebiyle saçınızın içerisinde bal köpüğü saç renginin gereksinimi olan kızıl rengin tüm pigmentlerinin yoksunluğu nedeniyle bu platin saçınızı başka bir renge boyamak için bazı karışımların yapılması gerekiyor. Örnek verecek olursak platin sarısı bir saçı çikolata kahverengi saç rengine boyar isek gri-kahverengi-kumral karışımını içeren bir çikolata ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir saç rengi vuku bulur. Bu sebeple ilk yapacağınız boyayı mutlaka saç boyamada uzman bir kuaföre boyatmanız tavsiye olunur. Saçlarınız için Pigmentasyon yüklemesi işlemi gerek görülebilir. Platin sarısı saç renginden bal köpüğüne dönmede dikkatli olmak gerekir.  İstediğiniz rengi elde edemezsiniz. Kumral neva saç boyası ile gri renk, Bakır ilave edilirse pembe renk olması çok muhtemeldir. Diyeceğimiz şu ki ilk boyamızı mutlaka bir saç uzmanına veya uzmanlığına güvendiğiniz bir kuaföre yaptırmanızdır.

Sarı saç renginden karamel saç rengine geçiş işlemi:  bu tercih sizin için basit bir ilem gibi görünüyor. Nedeni ise saçlarınızın taban rengi açık olması karamel saç renklerini basit bir şekilde boyama yapabilmeniz olacaktır. Burada karışık olan tek nokta karamel saç renginin gerçekte sizin istediğiniz rengin aynısımıdır onu bilmektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Organik Saç Boyası Nasıl Yapılır

Açık sarı saç renginden karamel saç rengine geçiş yöntemi: Sebebi karamel saç renklerini bazıları bal-köpüğü saç rengi karamel tonu zannedebiliyor. Bazıları açık sütlü kahverengi gibi saç rengi tonlarına karamel diyebiliyor.

Oysa ki karamel saç rengi tanımı: içeriğinde hafifçe bakır yansımaların olduğu açık bir kahverengi saç rengi tonudur. Yani hakiki karamel saç renginde bakırlıklar görülebilmekte. Ama hafifçe bir bakırlıktan bahsediyoruz. Eğer ki tercihiniz bu ise ben karamel saç rengine saçlarımı boyamak istiyorum derseniz ve saçlarınız sarı renklerdeyse basit bir şekilde boyama işlemi yapabilmeniz mümkündür.

Tavsiye edilen karamel saç rengi boyaları ve numaraları yani saır saç rengi üzerine uygulanabilecek boyalar aşağıdaki gibidir.

Kolestonun 8.74 gizemli kahverengi güzel bir seçim olacaktır.Ama saçlarınızın dipleri dahil sarı renkteyse %6 lık oksidanı kullanmanız gerekecek. Fakat diplerden siyahlarınız çıkmışsa dipe kısımlara %9 luk oksidan uygulayabilirsiniz. Lakin sarı renk olan terler %6 lık oksidan ila yapılmalıdır. Palettenin 7.554 yine güzel bir bakır karamel görünümü kazandıracaktır. Matric 8W yine güzel bir tercih olacaktır. Bu saç rengi tonu bakırlık içermez ve daha fazla bal köpüğü saç rengine tonlarına benzer bakırlık istiyorsanız 8BC çok daha güzel olabilir. Saçımızın taban rengi açık renklerde olduğu için yüzde %6 lık oksidan kafi olaacaktır.  Eğer ki diplerden siyahlar belirmiş ise saç diplerinize uygulanacak oksidan ise yüzde %9 luk olacaktır. Eğer daha açık tonlarda bir karamel saç rengi istiyorsanız saç diplerinize yüzde %12 lik oksidan kullanmanız gerekecektir. Eğer ki saç diplerinizden hiç bir siyah renk olmamışsa söylediğimiz gibi yüzde %6 lık kafi olur.

Kaynak: Pinterest

hurriyet.com.tr

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

241 comments

  1. İyi günler dilerim benim saçlarım Kızıl boya ama buhday tenli bir bayanım yıllardır Kızıl kullanıyorum ama sıkıldım artık kızıl dan bal köpüğü yapsam bana yakışır mı ama kuaförü verecek paramda yok nasıl ? evde bal köpüğü yapabilirim cevabınızı bekliyorum Teşekkür ederim sağooolun saygılar sunuyorum iyi günler dilerim

  2. Merhaba benim saçlarım siyah hiç boyamadim bal köpüğü 0.8 aldım olurmu acaba tutarmi

  3. Merhaba saçlarım koyu kahverengi ve palettenin bal köpüğünü aldım ara ara sürmek istiyorum sizce tutarmi olur mu

  4. Merhaba, ben saçımın yarısını oryal ile açtım. Daha sonra komple maviye boyadım. Yarısı koyu renk olduğu için yansımalı mavi oldu. Uç kısmı ise yeşil mavi sarımsı her renk oldu. Şimdi bal köpüğü yapmak istiyorum. Sizce bu durumda ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler

  5. Iyi günler ben Betül saçım köyü kahve ile kumral arası bi renk ben saçımı bal köpüğüne boyadım birazcık tuttu tam tutmasi için bir kere daha aynı boyayi kullanamaz Tutar mi ?

  6. Saçlarım açık kumral alt kısımları hatta iyice açıldı ama dibim koyu cıkıyor ve cok beyazım var suan evde kendim boyamak istiyorum 8.0 bal köpüğü aldım ama iki ayrı renk cıkar mı dibimle ucları arasında napmam lazım acil yardım önce diplerimi boyamalıyım uclarımı dibimdeki beyazlar yüzünden kendi sac rengim boyayı farklı alırken beyaz da başka türden renk vericek cvplarsanız sevinirm

  7. Merhabalar, saçlarımı yaklaşık 2senedir tarçın bakıra boyatıyorum kuaförde ve şuan 1aydır boyatmadım saç rengim açıldı baya ve bende sarıya ya da bal köpüğüne kendim Boyamak istiyorum şuanki saç rengimden kolay dönebileceğim bir renk var mı varsa nasıl dönerim anlatır mısınız

  8. Merhaba benim sacim kolaston terrakto rengindeevde kendim boyuyorum bugday tenliyum ve sacimi isiltili bal kopugu yapmak istiyorm

  9. Merhaba benim saçım koyu kahve bal kopugune boyadim kendi imkanlarimla ama pek bi etki etmedi uzerine tekrardan boyamak istiyorum sizce dogru olur mu

  10. Bende saçlarımı bal köpüğü yapmak istedim olmadı saç açıcı koydum rengi ni beğenmedim sonura kahverengi alib koydum nasıl yapabilirim bal köpüğü saç elde ede bilirim şimdiden teşekkürler

  11. İyi akşamlar benim saçlarım önce 7.1 kumraldı şu an üstüne altın karamel yaptım ama dipleri ayrı uçları ayrı oldu bal köpüğü için hangi boya kullanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim saygılar….

  12. Merhaba ben saçımı evde kendim kıźıla boyadım fakat çok akıyo pekde hoşuma gitmedi önceki renk sarıydı şimdi bal köpüğüne boyamak istiyorum önce açmammı gerek rangini daha sonra boyayabilirmiyim

  13. Soruma neden cevap alamadım

  14. Merhabalar saçım açık siyah rengindeydi önce 8.0 palette ile boyadım hafif bi açılma oldu. 10 gün sonra 8.65 palette ile boyadım şimdi turuncumsu bi oluştu. Uçlarda sarılar var oralara hiç boya sürmedim. Şimdi o sarılarla uyumlu karamel tonunu yakalamak için ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.

  15. Merhaba ombreli saça bal köpügü rengi uygulanir mi?
    Dipler kumral uclar sarı şuan.

  16. saclarim koyu kahve balköpüğü rengi yapmak istiyorum yardimci olurmusunuz

  17. Merhaba lar ben ilk kez saçımı boyatacam sacimin rengi koyu kahverengi kasların kahverengi aynı şekilde bana hangi renk boya onerirsiniz şimdiden tesekkur ederim

  18. Merhaba saçlarımı kuaförde bal köpüü boyattım şimdi diplerden uzayan saçlarımı tekrar evde bal köpüğü yapmak istiyorum ne yapmalıyım

  19. Merhaba benim saçım kumral renkte saçima bal kopugu rengiyle kendim ombre yapmak istiyorum .bunun için açıcı kullanmalimiyim. birde ne kadar kullanmalıyız açıcı yi . Ve kaç paket boya almam gerekiyor

  20. Merhabalar,
    Benim saç rengim suan koyu kahverengi. Kestane gibi. Ve ben saçımı bal peteğine boyamak istiyorum. Loreal 7.31 sacıma acici sürecem ilk öncelikle. Daha sonra bu boyayi kullansam iyi bir sonuc alirmiyim ? Nişanim var yardimci olursaniz cok cok sevinirim.

  21. Merhabalar öncelikle sayfa bilgileri için teşekkürler benim saç rengim fındık kabugu başka bir renk yok ve esmeer degilde bugday tenlîyim ve bal köpügü düşünüyorum önerileriniz nelerdir hangi marka ve numarası ?
    Şimdiden teşekkürler ?

  22. Merhabalar sacimin rengi altin sarisi ama ben bal kopugunu elde etmek istiyorum ne yapmayalim ? Ve ayrica diplerim geldi dibimde acik kumral ? Yardimci olursaniz cok sevinirim…

  23. Merhaba öncelikle benim saçlarına önceden siyah boya vurmustum lakin boya döküldü diplerim açıldı şimdi ise bal kopugu düşünüyorum nasıl yapacagimi bilmiyorum saflarında zaten kırık cok yakmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinir in

  24. Merhaba sacımı oryal kullanarak actim tarçın rengi oldu üzerine kumral ve acik kullu kumral ile boyadim 1 ay olucak boya tamamen oturdu şimdi ne renk boyasam diye düşünüyorum daha sorasında ombre yaptırmayı dusunuyorum buğday tenliyim bi yapdimci olursaniz şimdiden teşekkür ederim

  25. Merhaba kendi sac rangim koyu kahve uzerine palette bal kopugu ile boyadim uclarinda nerwdeyse hicbir degisim yok diplerde biraz acilma oldu dipler sanki tarcin renginun koyusunu andiriyor bal kopugu rengini nasil tutturmam lazim lutfen yardim edin

  26. Merhaba
    Ben saçlarımı golden sarı kahveye boyattım bal köpüğü elde etmek için ne yapmam gerekiyor

  27. Merhaba Saçlarımı açtırdıktan sonra Golden Sarı kahve rengine boyattım.Açıldığı için yıkamalardada açılıyor. Bahsetmiş olduğunuz gibi bir tüp altın sarı ve %30 bal köpüğü ile yaparsam bu tonlara yakın bir ton elde edebilirmiyim ?

  28. Mrb saclarim suan acik sari ama fazla sari degil ben karemele cevirmek istiyorm nasil yapabilirim tsk ederim simdiden

    • Sarı saç renginden karamel saç rengine geçiş işlemi: bu tercih sizin için basit bir ilem gibi görünüyor. Nedeni ise saçlarınızın taban rengi açık olması karamel saç renklerini basit bir şekilde boyama yapabilmeniz olacaktır. Burada karışık olan tek nokta karamel saç renginin gerçekte sizin istediğiniz rengin aynısımıdır onu bilmektir.

      Sebebi karamel saç renklerini bazıları bal-köpüğü saç rengi karamel tonu zannedebiliyor. Bazıları açık sütlü kahverengi gibi saç rengi tonlarına karamel diyebiliyor.

      Oysaki karamel saç rengi tanımı: içeriğinde hafifçe bakır yansımaların olduğu açık bir kahverengi saç rengi tonudur. Yani hakiki karamel saç renginde bakırlıklar görülebilmekte. Ama hafifçe bir bakırlıktan bahsediyoruz. Eğer ki tercihiniz bu ise ben karamel saç rengine saçlarımı boyamak istiyorum derseniz ve saçlarınız sarı renklerdeyse basit bir şekilde boyama işlemi yapabilmeniz mümkündür.
      Tavsiye edilen karamel saç rengi boyaları ve numaraları yani saır saç rengi üzerine uygulanabilecek boyalar aşağıdaki gibidir.

      Kolestonun 8.74 gizemli kahverengi güzel bir seçim olacaktır.Ama saçlarınızın dipleri dahil sarı renkteyse %6 lık oksidanı kullanmanız gerekecek. Fakat diplerden siyahlarınız çıkmışsa dipe kısımlara %9 luk oksidan uygulayabilirsiniz. Lakin sarı renk olan terler %6 lık oksidan ila yapılmalıdır. Palettenin 7.554 yine güzel bir bakır karamel görünümü kazandıracaktır. Matric 8W yine güzel bir tercih olacaktır. Bu saç rengi tonu bakırlık içermez ve daha fazla bal köpüğü saç rengine tonlarına benzer bakırlık istiyorsanız 8BC çok daha güzel olabilir. Saçımızın taban rengi açık renklerde olduğu için yüzde %6 lık oksidan kafi olaacaktır. Eğer ki diplerden siyahlar belirmiş ise saç diplerinize uygulanacak oksidan ise yüzde %9 luk olacaktır. Eğer daha açık tonlarda bir karamel saç rengi istiyorsanız saç diplerinize yüzde %12 lik oksidan kullanmanız gerekecektir. Eğer ki saç diplerinizden hiç bir siyah renk olmamışsa söylediğimiz gibi yüzde %6 lık kafi olur. Boyama işlerinde alışkın değilseniz mutlaka uzman bir kuaföre gitmenizi öneriyorum.

  29. Merhabalar benim saçım koyu kestane. buraya yorum yapan koyu kestane saçlı başka bir hanımefendiye saç koyu olduğu için önce koleston saç açıcı ile açılmalı sonra palette 8.65 kahve köpüğünün %30u ve 9.3 koleston altın sarısının tamamını karıştırın demişsiniz birde sadece bir boya kutusundan çıkan oksidanı kullanın demişsiniz benim saçım uzun bu oranları iki katına çıkarcam ozaman iki kutudan çıkan oksidanımı karıştırmalıyım %60 palette 8.65 kahve köpüğü ile 2 kutu koleston 9.3 altın sarısına ?

  30. arkadaşlar, mavi siyah seviyorum. Böğürtlen siyahı çok aktı. Maviliği ve kalıcılığı çok olan bir boya bilen var mı? Loreal preference 2.1 çok güzelmiş ama o da akıyormuş. Ben seleccion 1.10 mavi siyah aldım. Dana denemedim. Üzerinde 1+1.5 yazıyor. % 3’lük 10 volüme oksidanım var. boya 60 ml. 1’e 1 koysam maviliği daha mı yoğun olur acaba. Bilen var mı iyi bir mavi siyah boya markası ve karışım miktarı?

  31. Merabalar Saç diplerim geldi kendi doğal rengi koyu kumral
    Saç uçlarımsa çikolata kahvenin açığı
    Nasıl bal köpüğü elde edebilirim.?

  32. Merhaba Saçımı palette koyu kumral ve fındık kahvesini karıştırarak ilk defa boyadim.sacim normalde siyah gibiydi ama boyayinca hiç fark etmedi.Bi hafta sonra loreal paris bal köpüğü ne boyadim.ve dipleri aZ BİSEY açıldı ama hala koyu renkte bal köpüğü rengi olsun istiyorum ne yapmaliyim

  33. Slm bnm saclarim cok mat ve kuru ne yapmaliyim

    • Sadiye Hanım Merhaba,
      Badem yağı, Zeytin Yağı, Yumurta ve Bal içerikli bir maskeyi düzenli olarak haftada bir kere kullanabilirsiniz.
      Selamlar,

  34. Merhabalar benim sacim balkopugu rengindeydi fakat evde oryal kullanarak ışıltı yapmak istedim ve sacim cok kotu sari hale geldi kuafore gittim cila yaptirdim koyulasmasi için acik kahve haline geldi ve cok moralim bozuk eski bal kopugu halime nasil ulasabilirim yardim edin lutfen 🙁

  35. Gerçekten çok güzel bir konuya, çok güzel bir şekilde değinmişsiniz. Emeğinize sağlık.

  36. Meraba benim dipleri açık kahve Uçlar ombre nasıl bal kopugu yapabilirim

  37. Merhaba ben saçlarımı iki kez bal köpüğüne boyadım oda turuncu bişi oldu nasıl daha açık tonlara çevire bilirim acaba?

  38. Merhaba benim saç rengi kızıl çok köyü değil çok açık ta değil bal köpüğü renginde olsun istiyorum saçlarım uzun beline kadar ve Kıvırcık şimdiye kadar bitkisel boya ile kuaföre boyatiyordum biraz pahalıya geliyor evde kendim boyamak istiyorum kuru bir saça sahibim yipranmasindan korkuyorum nasıl yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim (GÖKÇE BAHADIR in saç rengi gibi olmasını istiyorum ) sevgiler

  39. Merhaba benimde saçlarımda krepe balyaj var sarı renkte bende dengelemek istiyorum nasıl boyamalıyım

  40. Merhaba.men sacu acmiwdilar.sonra aciq kehve qpyulub sonra ise palet 7qoydum.sonra da garniuer karamel 6.34.wu an hangi sac boyasini koysam sacim hepsi dibinden ucuna kadar karamel ola biler?tewrkkir

  41. merhabalar benim saçım altın karamel bal köpüğü istiyorum acaba açma işlemi uygulamadan yapsam tutarmı. ve bu rengi elde etmem için izlemem gereken yol nedir yardımcı olursanız memnun olurum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

  42. Merhaba saç rengim kumral bal köpüğü yapmak istiyorum koleston 9.3altın sarısı ve palettenin 7.0 bal rengini aldım nasıl sonuç çıkar acaba

  43. Merhabalar Nazan hanım,benim saclarım koyu sarı,balköpüğü yapmak istiyorum.saçlarım omuzlarımdan birazcık uzun.normalde 2 kutuyla boyuyorum. Loreal casting 7.30 yarısı ve koleston 9.3 yarısı kullanmam gerekiyor,ancak büyük bir ihtimalle yeterli olmayacak saçlarıma.Ben loreal 7.30 ve koleston 9.3 ün tamamını kullansam nasıl olur? Cevap verirseniz sevinirim.

  44. Merhaba benim sac diplerim çok açık sari alt ları biraz koyu bal köpüğü tonunu nasıl yapabilirim?

  45. Mehraba kumraldan bal kopuk nasil yapabilirim??tesekulwr.

  46. İyi günler ben size fotoğraf atsam siz de ne yapmam gerektiğini söyleseniz olmaz mı

  47. ACİLLLLL saclarimı yıllardır 09 kolestonla boyuyorum dipler farklı uçlar çok acıldı şimdi biraz koyulaştırmak istiyorum bal köpüğü nasıl olur lutfennnnnnnnnnnnnn
    cevap

  48. Saçını bitter çikolataya boyattim çok koyu oldu sonrasında kendim altın çikolataya boyadım uçlar yine köyü ama diplerse çok az açıldı şimdi bal kopuguyle capicino boyasam nerenk olur acaba ben açık karemel tonları istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  49. Saçını ilk bitter rengine boyattim simi ustune

  50. Merhaba sacim açık tarcin bakir ben daha koyu bir tarcin bakir renk istiyorum. Nasıl elde edebilirim, yardimci olursaniz sevirim ☺

  51. Merhaba benim saclarim siyahdi palette bal kopugu sac boyasiyla boyadim renk acildi ama bal kopugu yerine acik kahve oldu simdi bu boyanin ustune hangi renk yapmam gerekiyo bal kopugu olmasi icin cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim

  52. Merhaba koyu kestane saclarımı lorealın kahve köpüğü ıle boyadım 3kere saçlarımın rengı acıldı .sımdıde bal kpğüğü araç rengi yapmalı istiyorum nasıl kullanmalıyım boyaları bırde kahve köpüğü ve altın sarısını bor arada kullansam kahve köpüğü saclarım nasıl olur bilgı rıca edıyorum

  53. Sacim ömre dipleri kahve ama açık dgl biraz koyu oldu uçlarında sarı bal kumral olsun istedim ama o boyayayi bulamıyorum bal köpüğünü nasıl yapmalıyım

  54. Merhaba ben saçımı açtım turuncu oldu bunu platin renge nasıl çeviririm 🙁

  55. Mrblar dip boyam köyü kahve Uçlar platin sarısı idi boyadım Sarılar yeşil oldu ben bal köpüğü istiyorum hangi boyaları kullanmaliyim.

  56. Lütfen cevap yazarsanız sevinirim

  57. Merhaba benim saç rengim karamel gibi bal köpüğü ve sarı boya aldım ortaya ne çıkar acaba bir fikri olan var mı?

  58. yorumları ve cevaplar çok hoşuma gitti.tesadüfen gördüm..tamda aradığım yerdi.. benim saçlarım açık kumral kumral arası .beyazlarım çok buğday tenliyim.altın karamel boya aldım kızıl olur dediler karamel istiyorum ama kızıl olsun istemiyorum.koyuda olsun istemiyorum napsam acaba……..

  59. Mrhblar benim sacim altın sarısı gibi bal köpüğü rengini nasıl elde edebilirim

  60. Iyi gunler benim bi sorum olcak benim sacim koyu karamel ben bal köpùgù rengine boyamak isitiyorum ikisinide pallete alsam olmaz mi ve sacim asiri uzun ve sık o yùzden iki kutu yetmez iki rengi aldgmda 3 rengin ne olmasi lazim 3 kutu ancak yeter saclarima yardmci olursaniz sevinirim

  61. Merhabalar oncelikle ozverili bi sekilde tek tek herkese yardimci olmaniza hayran kaldim tebrik ederim 🙂 benim sorum şu ki sac rengim karamel ve sac boylarima sarilar attirmistim. Su an karamel dip boyam 2 parmak kadar gelmis durumda ama ben sacimin tumunu bal kopugu yapmak istiyorum dipleri onceden acmam gerekirmi yoksa tumunu birden boyasam nasil sonuc elde ederim. Simdiden tesekkurler

  62. merhaba benim saç rengim bala yakın ama yeşilimsi duruyor platin vurdum platin olmadı şimdi tatlı bi bal rengi istiyorum güllerin savşında gulfemin tonlarında nasıl yapabilirim neyle neyi karışırmam gerekir acaba şimdiden teşekkur ediyorum:)

  63. Merhaba nazan hnm ben saçımı uzun zamandır sea color markasının bal köpüğü rengine boyuyorum kullandığım ürün 2 kutu boya ( her boya 50ml)1 kutu(75ml) solisyon çıkıyor.saçlarım çok gür olduğu için 2 kutu boya kullanmak durumunda kalıyorum. Sizce 100 ml boya için 75 ml solisyon yeterli midir.yoksa extradan 1 kutu solisyon daha kullanmak gerekir mi?

  64. Merhabalar öncelikle bu güzel ve faydalı bilgiler için tebrik ederim benim soruma gelince en son garnier kumral ve ekstra açık doğal sarı renkleri karıştırıp saçlarımı boyadım çıkan renk uçlar kumral diplerim ise bir karış dore yansımalı bir kumral oldu şimdi vaila altın sarı aldım buna kahve köpüğünü kRıştırsam bal köpüğünü elde edebilirmiyim bu arada beyaz tenliyim sizin öneriniz nedir biraz uzun oldu kusura bakmayın???

  65. Merhabalar ben yıllardır evde kendim boyarim gerekirse acarim. Şimdi com açık bal kumral aldım boyayı uygulamadan önce sacimi acmam gerekli olduğu biliyorum ve açtım açılınca çıkan renk malum bakır tonlarında oluyor biraz bal kumral uygulayabilirmiyim. Aslında beyaz tenliyim sarı çok istiyordum kozmatikciye girdim aklındaki uç rengi aldım.biri açık bal kumral biri açık kumral diğer üçüncü renk te sedef sarı aldım sizce hangisi olur kararsizim.sedef sarisini değişim yapacam olmayacağını dusunuyorum sarı saç icimde ukte kaldı biraz ama tabi güzel olan olmalı dimi.yardımcı olursan sevinirim

  66. Merhaba benim saçlarım siyah ama sıkıldım esimin dogum günü ocak 1 ona süpriz yapmak istiyorum siyah saca ombre nasil yapacagim lutfen bilgi verirmisiniz imkanlarım olsa kuaföre yaptırırım ama imkanim yok evde yapmak istiyorum sizin yorumunuzu bekliyorum bal köpüğü istiyorum uçlarını saclarim uzun kac numara kullanmaliyim boyalari lutfen yazın becerikliyum evde kendim yapabilirim cevabinizi bekliyorum

  67. Saclarim sari rofleydi bakir karemel olurmu dedim kuafore olur dedi ve komle acti sacimi boyadi tek yikama tamamen akti uclar sari diler kizil oldu 2 ci boyada oturur dedi boyadi bu sefer dipler akti bakirkaremelden daha farkli bir renk oldu ve uclar sariya donuk oldu ne yapcami sasirdim hani birdaha gitmem kuafore mahfetti.simdi ben acik kullu kumral alip boyasam yada kumral rengine boyasam olurmu acaba.diplerimde uzadi sacim bosuna oriel ile acildi ve yiprandi ayrica kut saclarim kisa 🙁 bana fikir verebilirseniz cok sevinirim

  68. Evet yandı saçlarım . Güzel bi renk olması için ne yapmaliyim .turunculuk var çünkü saclarimda daha

  69. Merhaba; sac rengim için bir fikir vermedeniz. Sac rengimi hiç beğeniyorum?bir an önce kurtulmak istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim……..

    • Soğan kabuğu demenizden saçlarınızda bakırlıklar olduğunu anlıyorum. Bakırlıklar yok olmadan bal köpüğü saç rengine dönmeniz imkansızdır. Öncelikle saçlarınızda boyayı iyice akıt malısınız ve beyaz sabunla veya C vitamini uygulaması ile o boyadan mutlaka kurtulun.

  70. Mrb benim saçlarım siyahti uçlarını ombre yapmak istedim mavi toz acici aldım ve saclarimin ucunu açtım tabi boya olduğu için açınca turuncu oldu yandida tabi bende karamele yakın koyu bi boya alıp boyadim tuttu tabi ama ben daha açık karamel yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisinz ama ara ara bakir da var yikadikca acildi cunku ne yapmalıyım yada ada açık tonda olabilir şimdiden teşekkürler ..

    • Saçlarınızda yanma oldumu tam olarak anlamadım. saçlarınızda bakırlık olması saçlarınızın koyu kestane saç rengi olması yüzünden meydana geliryordur. kızıllıkları da küllü-sarı veya küllü kumral tonları ile kapatabilrisiniz. Tekrar saçınızı açmanızı kesinlikle önermiyorum. 7.1 kolestonun perfectini kullanmanızı tavsiye ederim.

  71. Merhaba
    9.3 ve 8.65 i alıp kutunun içinden çıkan krem boya ve oksidan ı ekleyip ayrıca %9 oksidan mı eklicez (hepsini aynı kapta karıstırıp ) ayrıca sacim kalın telli gür ve mat istediğim hiçbir renk tutmuyor.evde birkaç defa boyadigimda 2 kutu boya bile zor yetiyor bu ölçüler yeter mi ?saç rengim açık kahve (platinden döndü)
    Cevap veririseniz çok sevinirim ☺☺

    • Nazlı hanım merhabalar, saçlarınızda daha önce işlem olmuş. Bunun için açıcı kullanmadan bu karışımı uygulayın. evet aynen dediğiniz gibi hepsini aynı kap içerisine aynı anda uygulayacaksınız. saçlarınızda muhtemel turunculaşma olabilir. saç tipinize göre ve yapmış olduğunuz bu uygulamaya göre belirtiyorum. fakat bununda bir çözümü mevcut şu işlemleri uygulayabilirsiniz. Silver şampuan turunculaşma-dan kurtulabilir veya igora 9.5-1 ile açılmış sarı saçlardaki turunculuğu alabilirsiniz.

  72. Merhaba,sac rengim soğan kabugu renginde bal köpüğü rengi elde etmek için ne yapmam gerekir.şimdiden tsk ederim. ..

    • Soğan kabuğu demenizden saçlarınızda bakırlıklar olduğunu anlıyorum. Bakırlıklar yok olmadan bal köpüğü saç rengine dönmeniz imkansızdır. Öncelikle saçlarınızdaki boyayı iyice akıt malısınız ve beyaz sabunla veya C vitamini uygulaması ile o boyadan mutlaka kurtulun.

  73. Merhaba
    Saclarim hic boyali degil ve kisa.. Sorum su ben saclarimi bal kopugu kahverengi karisimi gibi ama birazcik acigi gibi yapmk istyrum.. Nasil bir yol izlmem lazim saclarimi acip. Bal kopugumu kullnayim cok sari olmasin istyrum acik karamel gibi dursun istyrum.. Bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum.. ?

  74. Mrb ben saçlarım ombre yaptırmak istiyorum saçlarım siyah 2 ton açığı ile.hangi renk önerirsiniz bal kopugu düşünmüştüm önceden. Sanırım açtırMAM gerekiyor boya isinde .hiç anlamam evde yapmayı düşünüyoruz nasıl fikir konusunda yardimci olabilirsiniz bana

    • Göknur hanım öncelikle şunu belirtmek isterim siyah saçlarda bal-köpüğü güzel durmaz. saç renginizi tam olarak anlamadım siyah mı? yoksa iki ton açığımı?. Hiç deneyiminiz yok ise ombre sizin için biraz riskli olabilir saç rengini tutturmanız çok zor. saçlarınızı açmanız gerekiyor. çok kötü bir görüntü ile kalabilirsiniz. Saç açmada dikkat edilmesi gereken konuları çok iyi bilmelisiniz.

  75. Merhabalar, öncelikle verdiğiniz bilgiler için tsk ederim… benim saçlarımı dibi çikolata tonlarında…uçlarında da sicak bir sarı ombre var . kuaforde yaptırmıştır ama artk sarı ombreyi begenmiyorum ve bal köpüğü ya da bir tik daha koyu bir renk istiyorum.bunun için hangi boyayi kullanmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.tsk ederim simdiden

    • ZÜhal Hanım, kolestonun perfectini kullanabilirsiniz numarası 10.3. Fakat öncelikle sadece boya değilde saçlarınızı oryal ile açmalısınız.

  76. Merhaba lar benim saçım platin sarı bal köpüğü yapmak istiyorum yeşil olur vs diye korkuyorum ve saçlarım oldukça da uzun ne onerirsiniz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler .

    • Selam dilek hanım, Saçlarınızın yeşil bir renk alma ihtimali var ve bazen bunu kuaförler bile yapabiliyor. Karışıma su ilave etmek ve bir kaç damla saç kremi eklemek etkiyi azaltmakta. Fakat içeriğinde maroon renkleri içeren boyaları kullanırsanız yeşillenme olmuyor. Lorealin inoa boyaları çok güzel fakat bunlar professional uygulamalar için uygundur.

      • Merhaba saçımı kuaföre boyattim önce yesil sonra gri oldi adam dört defa boyadı belimde olan saçlarım şimdi kulagimin altında yanık ve mavisiyah. Ama siyah bile akiyor gri gibi bir renk oldu 🙁 bana onaracak ürün tavsiye eder misiniz kafayı yemek üzereyim 🙁

        • Dilek hanım,
          saçlarınız yanmış ise şu testi öncelikle uygulamanızı tavsiye ederim testin adı “ıslak saçları esnetme testi” saçlarınız çok kısalmışsa sürelide kopma oluyorsa erkek kesimi kısa saç modellerini Şuan için yaptırmanız saçlarınızın sağlığı acısından iyi olacaktır. saçlarınız zamanla kendini toplayacaktır. Bunun yanı sıra saçlarınıza bakım serumları uygularsanız iyi olacaktır. şu ürünü tavsiye ederim “SP repair” in onarım ve bakım olan ürünü. Eğer ilk yandığı zamanlarda uygulasaydınız fakat bunun için biraz geç kalmış gibisiniz. “Olaplex”in saç bakım seti vardı. çok geçmiş olsun. kendinize iyi bakın.
          selamlar,

  77. Merhabalar admin . Benim sac diplerim yogun acik kumral uclara dogru platin iniyor . Balkopugu yapmak istiyorum komple . Dipleri acmam gerekiyomu bal kopugu olmasi icin ne yapmam lazim . Tskler.

    • Selam Gizem Saç rengin açık kumral ise küllü ve kahve tonları kesin vardır. Saçlarını tamamen açman için saç dipleri en azından açman gerekir ki bu işlemde biraz deneyim isteyen bir uygulamadır bilginize.

  78. Merhaba saçımın dipleri iki parmak beyaz geri kalanı küllü açık sarısı ben altın sarısı istiyorum lutfen bana yardımcı olur musunuz teşekkürler

    • Gri tonlarda saç rengini kül rengini saçınızı açmadan tamamiyle altın-sarısı saç rengi elde etmek mümkün değil. doğru zamanda yapmazsanız saçlarınız turuncu rengini alabilir. Turuncu renginide aldığı zaman altın-sarısını bulamazsınız.Bunun için işin ehli bir kuaföre gitmenizi tavsiye ederim. Kendi kendinize yapmaya çalıştığınızda bir sıkıntı olabilir.

  79. Platin röflelil saçlarım var yalnız deniz güneş vs epey kötü bi renk aldı daha güzel bi sarı ton almasını istiyorum bu arada diplerim normalde kestane rengi koleston 7.1 ve8.1 i yarım karıştırtırarak diplerime uyguladım ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

  80. Merhaba, bende dediğiniz gibi saçımı bal köpüğüne boyamak için boya almaya çıktım ama bahsettiğiniz L’Oreal casting bal köpüğü piyasadan kaldırılmış. Bakmadığım yer kalmadı ve bu durum canımı çok sıktı. Evde bal köpüğü yapmak için ne yapmam gerekiyor. Saçlarım çok açık küllü sarı renginde

    • Selam Ayşe,
      Eğer saç renginde ton farkı yok ise altın sarısı ile boyayarak bal-köpüğü rengini yakalayabilirsin. Aşağıdaki konu sizin içinde geçerli.

      (L’ORÉAL-excellence-9.3 denemeni tavsiye ederim. Bulamazsanız dore-açık-sarı bir boya ilede yapabilirsin. Fakat hangisini yapim derseniz L’oreal derim. INOA çok iyi. Küllü saç tonları ilk boyamanızda bal-köpüğü rengini almayabilir. Açık bir tonda ise 2 defa boyayın.)

  81. Merhabalar, benim saç rengim açık küllü sarı. Ama daha koyu olmasını yani bal köpüğü rengi olsun istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyo. Şimdiden teşekkürler

    • Selam Fatma,
      L’ORÉAL-excellence-9.3 denemeni tavsiye ederim. Bulamazsanız dore-açık-sarı bir boya ilede yapabilirsin. Fakat hangisini yapim derseniz L’oreal derim. INOA çok iyi. Küllü saç tonları ilk boyamanızda bal-köpüğü rengini almayabilir. Açık bir tondaysa 2 defa boyayın.

  82. sude sönmez

    Merhaba benim saçım siyah doğal rengim simsiyah kara değil yani. Ben bal köpüğü yapmak istiyorum ışıltı atarak ilk boyama olacağı için tutarım merak ettim lütfen yardımcı olun?

    • Selam Sude,

      Eğer bal köpüğü saç boyaları (10.3 gibi boyalar) ile saçlarınızı boyarsanız saç renginiz bal köpüğü olmaz, saçlarınızda boya yoksa 1 ton veya yarısı kadar açılma yapar ve sadece birazcık ışıltı şeklinde durabilir. Size önerimiz saçlarınıza krepe-balyaj yöntemiyle rengini açıp, sonra 10.3 bal köpüğü boyası ile boyamanızdır. Şunu belirmek gerekirki siyah saçlara bal köpüğü ışıltısı şık durmaz.

  83. Merhaba evde boya yapiyorum ama sari sacta diplerde kizillik oluyor neyapabilirim yardimci olursaniz sevinirim

    • Kullandığınız boyada oksidan miktarı sizin kullanmış olduğunuz markaya göre illaki karışım oranları bakımından aynı olmalıdır. Örnek verecek olursak Loreal majirel saç boyasının karışım oranı 1 e 1.5 tur yani 50 gr saç boyasında 75 gr oksidan krem kullanılır. Saç açıcı serilerinde Loreal majiblond serisi 1 e 2 karıştırma oranına sahiptir. Yani siz 60 gr Loreal Majiblond saç boyası ve 20 gr 40 lık oksidan krem kullanılmalıdır. Bu oranların dışında saçtaki beyazları kapatmaz ve saçınızda kızıllık yapar. Wella koleston perfect boyası 1 e 1 oranında karıştırılması gerekmekte yani 60 gr boyaya 60gr oksidan krem konulmalıdır. Bir çok saç boyası markası bu oranları kullanmakta. Saç boyama tariflerinde ve karıştırma oranlarına uymalıyız.

  84. mrb benim saç rengim altın sarısı aralarınada balyaj uyguladım çok açık sarı oldu ama bu rengi bal köpüğü rengine dönüştürmek istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden tşkler…

  85. selam benim saçlarımda uzun, boyattım ama sevmedim kendim açık balköpüğü olsun istiyorum ama turuncu olmasın, tatlı bişey istiyorum saçlarımdada var turunculuk, ama hiç sevmiyorum .bende bire bir kullansam saçım uzun 1 kutu altın sarısı 1 kutu bal köpüğü, %9 oksidasyon nasıl olur aceba. bide merak ediyorum platin sarıyla bal köpüğünü karıştırsam nasıl olur aceba. şimdiden teşekkür ederim.

  86. Saclarim açık sari dip boyama gelmiş nasll kaç numara kullanmaliyim

  87. Merhaba. Sacimi yeni boyadim acik kumral kakao kahve rengine.acik bir ton kahve elde ettim.sacima ombre yapmak istiyorum bal kopugu tonunda. Nasil bir uygulama yapmam gerekir? Simdiden tesekkur ederim

  88. Yada söyle sorsam saclarim rofleli aralarda turunculuk var kendi dibimi 12.00 ile actim ama cok acik olmadi kizilimsi karamel gibi ve kendi dip tekrar geldi. açık kullu kumral yapmak istiyorum ama okuduğum kadarıyla pigmantasyon yapmam gerek acaba sizin bilginiz varmı bu konuda fikriniz alabilirmiyim

  89. Nazan hanim Merhaba sitenizi çok beğendim ve cvp vermeniz ne mutlu bize.size danışmak istediğim konu saçlarım kısa ve sarı rofleli aralarda turunculuk var.dipleromi nevaklor 12.00 ile açtım çok beklemediğim için ve kendi dip rengim gelene koyulasip koyu kizilimsi karamel gibi oldu. Saçlarımı 9.11 boyamak istiyorum fakat saç dilerim koyu hangi renk ile dip rengim için pigmantasyon yapsam sarı rofleli olan yerleri bozmadan yapabilirim

  90. Iyi geceler nazan hanm saclarimi boyadim ve istedigim gibi hic olmadı alt taraflar tutmadi fazla üst taraf tuttu o da turuncu gibi bişey oldu neyapmaliyim ben % 9luk oksidan la aciyim diorum sizce olurmu

  91. Merhaba benim saçlarimin doğal rengi koyu kumraldi. Üstüne loreal kumral yaptim hic acilma olmadi. Simdi karamel istiyorum nasil elde edebilirim.teşekkürler

  92. merhabalarr benım sac rengım koyu kumral ama sac rengımı degıstırmek ıstıyorum bugday ve esmer tonlarındayım bal kopugu yapmak ıstıyorum saclarımın rengını boyuyorum ama saclarım ucu farklı dıplerı farklı oluyo bana ne tavsıye edersınız acabaa…..

  93. Nazan hnm ii aksamlar. . Gelen boyadan sacimn bi tutamini boyadim ve benm sacimla nerdeyse ayni renk oldu offff cok morelim bozuk istedigim rengi bi elde edemiorum.. altin sarısı rengine açıcı mi karıştırıp boyasam diyorum nedersiniZ

    • Merhaba Emel hoş geldin.Oradaki boyalarda sınırlı sanırım.İçine Altın sarısı ve %9 oksidasyonu karıştırın, ama bakırlıklar için igora şart

  94. Nazan hanim Kaş larım çok siyah bana bal köpüğü olur mu acaba

  95. nazan hanım iyi akşamlar rahatsız ediyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim saçlarım kızıkdı sildim sonra altın sarısına botadım açık platine yakın bir renk var yarın kaynak yaptırcam saçlarıma fakat ben bal köpüğü yada koyu tatlı bir sarı istiyorum buğday tenliyim kaynaktan sonra bu rengi beyrnmezsem saçlarımı kaynakla beraber bal köpüğüne yada koyu sarı tarzda birrenge boyaya bilirmiyim nolur acil yardım şimdiden ilginiz ve alakanız için telekkür ederim

    • Kendi saçınız altın sarı kaynak ise platin rengi olduğundan, üstüne boyadığınız her renkten sonra saçınızda bir çok ton farkı olacaktır.Biraz zor doğrusu bunun için iyi bir kuaförden yardım almanız daha doğru olur.

  96. Siyah Kaş lı açık tenli kumral bayanim 29 yaşındayım bana en çok hangi renk yakışır Nazan hanim

  97. Siyah kaşlı kumral bir bayanim saçımın kendi rengi açık kestane bana hangi renk yakışır?

    • Merhaba Kübra Hanım, kumrallarda genelde kaç rengi de kumral açık ve orta kahve falan oluyor.kumral tene yakışan saç renkleri; kahvenin sıcak tonları, veya gölgeli kahvrrengi tonları size çok yakışır.Koyu sarı saç rengi, sütlü çikolata, bal köpüğü, kumral tonları size diğer yakışacak saç renkleri arasında.

  98. Hımm tamam cok tesekkur ederim

  99. O boyada Kızıllık yoktur demi kizillik olmasindN korkuorum sadece o boyayi kibrisda bulamam eger istediğim renk olmassa hangi boyayi onerirsnz diger dediklerinzide bulamamistim sadece açık sari var piyasada burda..

    • kızıllık olmaması için içine 1 yemek kaşığı su ve 1 tatlı kaşığı saç kremi ekle bunlar saçına doğal ve hafif küllülük verecektir…Bulabilirsen İgora turunculuk azaltıcı boyasınıda ekleyebilirsin.

  100. Merhaba arkadaşlar. İki konu danışmak istiyorum ilki hamileyim ve saçlarım sarı rofleli doğal bitkisel boya ile çikolata kahve ile yapsam nasıl olur.kendi saçlarım koyu kahve.ikincisi arkadaşım sarı rofleli azıcık turunculuk var saçını bal köpüğü boyası ile boyamis olsak nasıl olur onunda kendi saç rengi koyu kahve. Şimdiden teşekkürler

  101. Nazan hanım sizin yaptığınız şekilde karışımlamı yapayım yoksa direk balköpüğümü

  102. Acil cvp lutfenn

  103. Mrblar nazan hanim bana dediginz o boyalaru bulamadik kardeşim de bitkisel boya almış açık bal kumral adi seleccion natural vermiş kargoya nediosunz boyayimmi sizce

    • seleccion natural boya renklerini hiç denemedim.Açık bal kumral rengi olduğu için bence deneyin derim.Eğer istediğiniz renge benzer ama tam tutmazsa bir kaç gün sonra bidaha aynı remge boyarsınız.

  104. Mrb benim saçlarım kuaförde boyandı 8.1 küllü kumrala ama ben ombre setiyle uçlarını sarıya dönük bir renk yaptım üstler kumral altlar sarı oldu:) bal köpüğü rengini nasıl elde edebilirim acaba saçlarım koyu kumral değil açık bir renk

  105. Dediğiniz gibi yapcam ve sonucuda paylasirim birazdaha sacimdaki boya aksin bi 15-20gun sonra boyamayi düşünüyorum burda sizin soylediginz boyadan yok turkiyeden getitircem..

  106. Cevabınız için teşekkür ederim direk bal köpüğünemi boyayayım diyorsunuz birde hangi boya tavsiye edersiniz

  107. Ben direk bal köpüğü ne boyasam olmuomu-;)

  108. Merhaba bn saçlarımı oksidasyonla açtım sonra 9.0 a boyadım istediğim gibi olmadı diye palette röfle aldım boneyle röfle yapıp tekrar boyadım aynı renge 9.0 a saçımı kestirmeye gittiğimde kuaför çingene gibi olmuş deyince saçlar 🙂 bende ne yapsam diye düşünürken garnier 110 ekstra açık elmas sarısını alıp boyadım röfle oln yerler beyazladı tabi haliyle diğer yerler yine hiç hoşuma gitmiyor ışık yansıyınca bir tuhaf duruyor sizce nasıl bişey uygulasam ben bu saça balköpüğü beyaz yerleri kapatırmıki

    • Saçınız baya işlem görmüş.Bence üstüne balköpüğü boyayın.Evet röfle beyazları da biraz kapanır daha hoş durur.

  109. Evet haklısınz benm eski sac rengim bal köpüğüydu artık geri ona dönmek için can atiyorum insallah eskisi gibi olur sacim tek seferde tutmasini istiyorum artık kuaföre filan gitmekten bıktım istediğim renkleri yapamadilar o yüzden çok Üzgünüm burdaki kuaforlere sinir oluyorm -:( buarada onerdiginz bi saç kremi varmi içine

  110. Bu arada teşekkür ederim-;) yardimci oldugunuz için

    • Rica ederim :), bakırlıkların biraz gitmesi için 1 çay kaşığı saç kremi ile 1 şeker kaşığı su ekleyin.Biraz doğal görünümde verir.Denemeden anlayamayız ama, evde saç rengini tam istediğimiz gibi tutturma zor oluyor tabi, ama aynı rengi kullandıkça, üst üste boyadıkça zamanla istediğimiz renk daha iyi oturuyor.

  111. Iyi geceler.. benim saçım açık karamel iki hafta oldu boyatali ana biraz ara ara bakır renkleri var saçım da bal köpüğüne boyamak istiyorum ne yapabilirim

    • Merhaba Emel; Açık karamel saçını evde balköpüğü saç rengine boyamak için
      Koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının tamamını, Palette 8.65 Kahve Köpüğü saç boyasının %40 ‘ nı ve %9 oksidasyonu karıştırın.İçine 1 çay kaşığı saç kremi ile 1 şeker kaşığı su ekleyin.Daha sonra hepsini karıştırıp üm saçınızı boyayın.Yaklaşık 35-40 dakika bekleyin, ılık su ile yıkayın.

  112. Saçlarım kızıldı şimdi kahveye dönüyor üstüne bal köpüğünü istiyorum nasıl olur Sizce

    • Saçlarınız daha da açılırsa açık kahve üstüne balköpüğü daha iyi olur.Eğer koyu tutarsa saç renginizi saç açıcı boya ile bir kaç ton açıp üstüne tekrar balköpüğü olursa daha iyi tutar.

  113. Merhaba ben saclarimi bugun actrdim uzerine yogun bakir istedim ama tam olmadi aciik kaldi biraz balkopugu istiyorum aslinda tutarmi acaba ne yapabilirm?

  114. merhabalar saçımı sürekli kendim boyuyorum senelerdir istediğim renklerede 2/3 boyama sayesinde karışımlarla elde ediorum buraya kadar tmm :D… asıl büyük sıkıntım şimdi başlıo saçlar beyazladı şu anda saçlarımı boyayla kahveden açmaya başladım tekrar boya ile 2 ton daha açıcam ama dipler çok beyaz uc ve ortalar koyu komple boyadımda dipler daha sarı ve orta ve uçlar daha koyu kalacak nerden nasıl başlıcamı bilemedim yardım 🙁 nazan hanım banada fikir verirmisiniz… yazılarınızı ve fikirlerinizide çok beğendim…tşk ederim…

    • Merhaba Esra Hanım:) Yazılarımı beğendiğine çok sevdindim:) Bende senelerdir saçlarımı evde kendim boyuyorum, ayrıca kuzenlerim arkadaşlarım akrabalarım derken baya tecrübelerim oldu.Bir akrabamda aynı sizin gibi dipleri beyaz olduğunda ton farkı sıkıntısı vardi.Şimdi saçlarını küllü koyu sarı kullanıyor.Dip boyasını ise açık kahve tonlarda seçiyor ama saçında boyayı 20 dakika falan bekletiyor.Bu şekilde beyazlar kapanıyor ve turumcumsu olmuyor.Hafif açık küllü kumral gibi oluyor ve çok doğal duruyor.Yani saçlarınızda dip boya yaparken altlardaki tonlardan biraz 2 ton falan, daha koyu renk ile yapın.Dip boyasını doğal bir küllü renk görüntüsü vermek için ise dip boyasına 1 şeker kaşığı saç kremi ve bir yemek kaşığı su ekleyin.İyice karıştırıp dip boyanızı yapın.Saçlarınızda bir rengi seçip sürekli aynı şekilde gidin.Bu şekilde beyazlarda dolayı renk farklılıkları olmayacaktır.Renk zamanla oturacak daha güzel olacaktır.

  115. merhaba
    saçlarım platin sarısı dipleri koyu fakat rengini değiştirmek istiyorum bal köpüğü yada karamele boyasam direk tutarmı yoksa sarısını dore il biraz koyultmam mı gerek .cvp yazabilirmisiniz?

    • Merhaba hoş geldiniz;
      Saçlarınız şuan platin sarısı ile aşağıdaki karışım ile balköpüğü saç rengini elde edebilirsiniz.
      Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının % 70′ ni kullanın ve koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının %40 ‘ni kullanıp birbiri ile karıştırıp tüm saçınızı boyayın.

  116. Saçlarımı 8.3 ile iki defa boyadım ve saç diplerim aynı kalsın uçları daha açık olsun istiyorum ne yapmalıyım.

    • 8.3 altın sarısına boyadınız sanırım, peki saç uçlarınız hangi renk şuan.Dipler ile uçlar aynı renk ise saçların uç kısımlarını daha açık sarıya boyayabilirsiniz.Veya saç açıcı boya ile daha açık sarı yapabilirsiniz.Ama güzel olur bilmiyorum daha önce denemedim. Buradan deneyen arkadaşlar varsa size cevap verebilir.

  117. Merhaba

    3 hafta önce Loreal’in ombre serisinin en açık tonuyla ombre yaptım fakat istediğim gibi olmadı üst taraflar çok koyu durdu bu nedenle palettenin doğal saç açıcısıyla açtım saçlarımı turuncumsu bir sarı oldu fakat üst taraflar yine koyu ,şimdi koleston açıcı aldım haftasonu uygulamayı düşünüyorum sonrada 7.1 küllü kumral yapmayı zaten saçlarım açık 7.1de koyu olduğu için renk tutar mı? ne tavsiye edersiniz?

    • Merhaba Gamze hanım, küllü kumral saç rengi açık rengin üstüne tutar, evet biraz koyu olabilir. Turunculuğu azaltmak için boyanın içine Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar ekleyin, ayrıca 1 tatlı kaşığı saç kremi, bir tatlı kaşığı su ekleyin bu şekilde küllü rengini elde edebilirsiniz.
      Fakat saça çok açıcı kullanıldığında küllü renkler yeşilimside tutabiliyor.

  118. Mrh lar bn dün dip boyası yaptırdım platin sarısı ama iğrenç oldu sacim in yarısında Dib yapılan yerler sarı turuncu beyaz kuaföre sordum ben boyucam 3 4 ton koyu istiorum dedim bana açık karamel al dedi açık karamel olunca hangi renk olucak dibim coktu konuda istemiyorum offf yada sizin bu bal köpüğü bende hangi renk olarak çıkar?

    • Merhaba bence saçınızın dibini karamele boyamayın, alt kısımlar platin sarı değilmi?
      karamele boyasanız diplerde daha çok turunculuk olacak.
      Bense siz sarı renk bir saç boyası alın, tercihinizi ise diplerinizi altlar kadar açık mı, yoksa biraz daha koyu mu istiyorsunuz ona göre sarı tonu seçin.

      İçine Oksidan Krem %9′luk yani 30 volüme karıştırın.
      Eğer bu oksidasyon krem tek kullanımlık değilde 1 litrelik falansa boya ile aynı oranda oksidan krem kullanmalısınız.Yani 1/1 oranı..Bunun için ölçü olarak çay bardağına kullanacağınız tüp boyayı koyun.Diğer bir çay bardağına da aynı oranda oksidan kremi koyun bu şekilde 1 e 1 oranını tutturabilirsiniz. ve plastik bir kapta hepsini karıştırın.
      Ayrıca içine turunculuklarınızın gitmesi için; Igora 0-22 turuncu azaltıcı boyadan bir tatlı kaşığı kadar boya ekleyin hepsini karıştırıp diplerinizi boyayın.

  119. Aliye çilingir

    Merhaba,öncelikle blogunuzu cok begendigimi söylemeden gecemeyecegim.saclarim su an acik kahverengi gibi. Ama kaşlarim koyu kahverengi. Saclarimi bal köpüğü yapmak istiyorum ama kaşlarin koyu ve kalın durucak diye cekiniyorum. Kaşlar konusunda ne önerirsiniz,boyatmaya gerek varmi?

    • Merhaba Aliye Hanım hoş geldiniz, bloğumuzu beğendiğinize çok sevindim 🙂
      Kaşlarınız sim siyah olsaydı belki kötü durabilirdi ama koyu kahve çok göze batmayacağını düşünüyorum.Siz ilk önce saçlarınızı bal köpüğü yapın kaşlarınız koyu kahve kalsın.Baktınız kötü duruyor hafif biraz açarsınız.Ama ben gerek olacağını sanmıyorum.

  120. Merhaba bana yardım edin Ben saçımı boyamak istiyorum istediğim bal karamelı bunu yapmak için önce açıp sonra boyarsam bal karamelinde iyi sonuç alabilirmiyim

    • Merhaba Şule hanım; Öncelikle şu anki saç renginizi yazarsanız bal karamel saç rengini nasıl elde edebileceğiniz konusunda size yardımcı olmaya çalışabilirim.

      • Kendi doğal seçim ama uçları sarı ucunu kesecem bal karamel rengini aldım normalde evde hep boyuyorum ama tam o rengi tutturamıyorum birsüre sıkıldım doğal saçımı uzattım nasıl yapım

        • şuan doğal saç renginiz ne peki ?

        • Şule hanım şuan saç renginiz doğal renginiz olan koyu kumral. bal köpüğü saç rengini istiyorsanız Koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının hepsini, Palette 8.65 Kahve Köpüğü boyasının %30 nu karıştırın ve %9 oksidan karıştırıp ilk olarak boyamaya saç uçlarından başlamalısınız.Uçları boyadıktan sonra tüm kalan boyayı aşağıdan yukarıya doğru tüm saçınıza yedirin.Yaklaşık 35-40 dakika bekleyin.Saçlarınızın uzun ve gür ise bu oranları 2 katına çıkararak saçınızı boyayın.

      • Iyi akşamlar maalesef bende saçlarımı yapıyorum hep küplere gderdim bu sefer kuzenim yaptrdim hep sarı kullandım dinlerim glmsti ben yaparım dedi ilk açıcı aldık onu sorduk üstüne kulüp kurak olduk resmen iğrenç çok açık sarı oldu eşim beğenmedi ertesi gün küplere gttim çok ücret istedi bende çikolata kahve aldım onu surduk ve sarı saçlarım koyu oldu doğal olarak kuoferede gitmek istemiyorum şimdi bal köpüğü yapmak istiyorm bana yardımcı olur musunuz acaba

  121. mrb iyi geceler size bir sorum olacaktı
    Saçlarım altın karamel
    Var acaba 9.3 ile 8.65 boyu süren komple Kapanır mi tesekkurler

    • Saç renginiz altın karamel neyin kapanmasını istiyorsunuz, ve nasıl bir saç rengi elde etmek istiyorsunuz detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim.

  122. Anladım çok teşekkür ederim Nazan hanim….☺

  123. Nazan hanim;platin sac rengi boyası hakkında bir bilginiz varmı?

    • Platin saç rengini evde elde etmek oldukça zordu beyza hanım; saç tamamen çok açık renge açılıyor.Evde kendiniz denemeyin tüm saçınız yanabilir.

  124. Nazan hanim; cok teşekkür ederim bilgileriniz için. ☺

  125. Nazan hanım merhaba, geçen şubat ayında saçımı çok kısa kestirdim ve ondan sonra açtırdım,açan kuaför hiç saçımı yıpratmadı ama beni beyazlarımı kapatmadan eve gönderdiği için kızdım. nisan ayında kendim boyamayı düşünüyorum.koyu altın olan saçlarımı yaza kadar açık altın ve koyu altını karıştırarak boyasam oksidan 9 ile nasıl olur, yaza daha kadar 3 ay var

    • Merhaba Yeşil Hoşgeldin; beyaz saçlar açık saç renklere boyandığında biraz zor kapanıyor.Siz belirttiğiniz gibi saçlarınızı boyayın.Tekrar boyandığında zaten daha iyi kapanacktır.

  126. Pardon ben yanlış yazmışım saçlarım bal köpüğü rengi dip boyamasi geldiği için nasıl yapmam gerekir diye sormuştum. …

    • balköpüğü saç rengi için son yazdığım boya karışımını baz alabilirsiniz. Dipleriniz kestane ise öncelikle saç açıcı boya ile kolestonun olabilir diplerinizi açın.Daha sonra Altın sarı saç boyasının tümünü, kahve köpüğü saç boyasının %30′ nu karıştırarak diplerinizi boyamalısınız.

  127. Dip boyama peki nasıl olmalı Nazan hanim bal köpüğü rengi icin

    • Saçlarınız kestane rengi ise, yine dipleri açıcı boya ile açıyorsunuz.Daha Sonra Altın sarı saç boyasının tümünü, kahve köpüğü saç boyasının %30′ nu karıştırarak diplerinizi boyamalısınız.
      Sizin saçlarınızın alt kısımları ne renk anlamadım, bir diğer yorumda dip boyası için karamel rengin yapımını sormuşsunuz.

  128. Şuan sac rengim koyu kestane…peki karamel sac rengi nasıl elde edilir

    • Saçlarınızı önce saç açıcı boya ile boyayarak açın. Kolestonun saç açıcı boyasını tavsiye edebilirim.Daha sonra saçlarınızı istediğiniz bir karamel tonunu seçip boyayabilirsiniz.Kestane saç rengi koyu olduğunda direk karamel rengine boyayıp elde edemezsiniz.Ayrıca saç açıcı boya uygulaması yaparken mutlaka kutuda ki talimatlara uymalısınız.Haftada bir ise nemlendirici saç maskesi yapmanızı öneririm.Saçlarınız açıldıktan sonra baya kuruyacaktır.

  129. Merhaba Nazan hanim;bal köpüğü sac rengin dip boyamasi nasıl yapilir.bir fikriniz var mı.?

  130. Teşekkürler Nazan Hanım

  131. Cvp için teşekkür ederim

  132. Merhaba ben Yeşil Yazın 4-5 sy denizde saç rengim epey bi açılıcak Önceki yazımda saçlarımı koyu altın rengine boyattım demiştim.
    Saç rengim açılınca açık altın sarısına devam etsem olur mu.ana saçım kahve kalın telli ( açarak mı boyayarak mı yoksa her ikisi mi)

    • Merhaba Yeşil Hanım; bence saç renginizi doğal yolla açılması daha güzel olur.4-5 ay denizde kalacaksanız zaten plajda açılacaktır.Hem daha güzel doğal görünecektir.Gerek duyarsanız daha sonra tekrar istediğiniz renge boyarsınız.Saçınızda açıcı ile çok yıpranmamış olur.

  133. bu kez gitti iletim

  134. Saç açarken yipranicagini söylemiştin açma işlemini saçta az beklesem açılır mi yada açma işleminden sonra saçın canlanması için ne yapmaliyim ☺

    • Daha önce deneyimlerimde bir arkadaşım mavi toz ile saçımı açmiştı ve içine oksidasyon koymuştu. ama onun bir oranı var kendisi kuaför yanında çalıştığından biliyordu.Yinede açma işlemi sonu saçlarım sarı olsu ama çok kurudu ve kırılsdı, zamanlada saç telleri lastik gibi uzadı.
      saçımın parlaklığı tamamen gitti.Üstüne nekadar canlı renkler boyasamda mat ve kötü durdu.Uzadıkça kestirdim ancak o şekilde kurtuldum.Siz nekadar iyi kötü zaten bilemezsiniz, aldığınız yerdekiler belki satmak için mavi tozu önerir.Ben tavsiye etmiyorum doğrusu.
      İllaki saçınızı açmak istiyorsanız kolestonun renk açıcı boyasını satın alın.Ve kutudaki talimatlara uyun.Bu bile saçınızı kurutacak ama mavi toz kadar değil.

  135. Bu islemi uyguladiktan sonra dediginiz karisimi uygulasam bal köpüğü rengi elde etmis olurmuyum

  136. Merhaba ben sacimi mavi toz ile acmayi dusunuyoruum

  137. Çok teşekürler.Rahatladım 🙂

  138. Ama benim msj neden gitmiyor

  139. Tm şimdi gördüm

  140. Msj yolluyorum ama size iletilmesi acaba neden

  141. Merhaba yine ben

  142. Merhaba, yine ben

  143. Merhaba, ben sayfamızı ilk kez görüyorum ve çok beğendim.saclarımı açtırdım ve koyu altın rengine çevirttirdim fakat beyazların çok ve kapanmadı…sorum dibim geldiğinde saçımı koyu altın rengine mi boyamalıyım yoksa önce açmalı mıyım bide beyazların nasıl kapanacak

    • Merhaba sitemizi beğendiğinize sevindim 🙂
      Merhaba beyaz renkler saçınızı boyadıkça zamanla kapanacaktır. Dipleriniz geldiğinde ise saçlarınız siyah değilse koyu altın rengine boyayabilirsiniz.Tekrardan açmanıza gerek yok, ama dipleriniz çok uzarsa önce açıp sonra boyayabilirsiniz.
      Saç dipleri sarı saç rengi tercih eden bayanlarda bile hafif bir, iki ton koyu olması gerekiyor.Yoksa doğal durmuyor ve oldun gösteriyor.Siz öncelik dip boyanızı koyu altın rengine boyayın, hem saç köklerinize tekrar tekrar zarar vermemiş olursunuz. eğer çok koyu olur ve göze çok batarsa diğer boyamada önce diplerinizi açıp sonra boyama yapabilirsiniz.

  144. Bilgilerinizi benle paylaştığınız için teşekkür ederim. Takıldığım konularda tekrar yazarSam bilgilendirirseniz memnun olurum

  145. Peki mavi toz acici var onu oksidan ile karistitip sac aciyorlarmis bununla ilgili bir bilginiz var mı?ben sacimi açarken o karışimdan kullanSam.saçlarım uzun olduğu için fazla kullanmam lazım bende kuaför malzemesi satan yerden gidip almayi düşünüyorum. Internet sürekli araştırma yapıyorum da ordan duyumustum.bununla ilgili bir fikriniz varmiydi acaba.

    • Ben daha önce onu kullanmadım, saçı baya açıyor aynı röfle gibi, o zamanda tüm saçlar incelip lastik gibi kopabiliyor.Bazende yanabiliyor.Bence ama koleston ve palette açıcı boya saça o kadar zarar vermiyor.

  146. Merhaba,sacim turuncu olur demişsiniz peki saç açma işlemini 2 kere tekrar yaparsam yine ayni turuncu saç rengi mi olur? Saçim açılınca da söylediniz ölçülerde boya işlemine başlayabilir miyim ? Kuaför konusuna gelince, de evde kendim yapmayı tercih ediyorum. hem öğrenmek istiyorum, hemde açıkçası kuaförden de güzel bir sonuç alacağımi sanmıyorum ve cok pahali yapıyorlar.bilgilerinizi bekliyorum.

    • Saç açma işlemi zaten saçları yıpratıp kurutuyor, üst üste yaparsanız saçlarınız yanabilir.Ben deneyimsiz olduğunuz için kötü sonuçlar almamanız için söyledim.
      İlk başta siz saçlarınız uzunsa veya omuzdan aşağı ise iki kutu kolestonun saç açıcı boyasıyla tüm saçınızı açın.Turunculuk olacak ama üstüne 9.3 altın sarısı saç boyasının tümünü, Palette 8.65 Kahve Köpüğü %30 ‘nu karıştırıp boyadığınız da belli olmayacaktır.
      Eğer saçlarınız uzunsa bu boya oranlarını da iki katına çıkarın.
      Saç açma işlemi yaptığınız için saçlarınız kuruyacak, evde doğal saf zeytin yağlı ve hindistan cevizi yağı saç maskelerini haftada bir de yapın.
      Ayrıca banyodan sonra kuru saçlar için bakım kremi kullanmalısınız.

      • Dediginiz oksidasyon aldığımiz boya kutularının içinde var mı yoksa ekstra mi almalıyız?Bide biz bu işlemleri koyu kahverengi saç için uyguladığımızda saç hangi renk oluyor?
        Cevaplarsaniz sevinirim

  147. Merhaba sacim koyu kestane, nasıl bir işlem uygulamam lazım, saçlarıma direk boya mi uygulamaliyım, yoksa sacimin rengini acmam mi lazım. Saç nasıl açılır onu da pek bilmiyorum bilgilendirirseniz şimdiden teşekkürler ederim.

    • Merhaba Beyza; Saç renginiz balköpüğü rengini elde etmeniz için şuan çok koyu.Koyu kestane saç renginin ilk önce saç açıcı boya ile açılmalı.Bunun için kolestonun saç açıcı boyasını tavsiye ederim.Daha sonra saçlarınız turuncu gibi bir renk olur.Bunun üstüne ise Koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının tümünü, Palette 8.65 Kahve Köpüğü boyasının ise %30 ‘nu bir kaba ekleyin.İçine ise sadece bir boya kutusunun içindeki oksidasyonu kullanın ve hepsini karıştırın.İşlem sonucu saçlarınızda dalga dalga saç tonu farklılıkları da olabilir.Çünkü saç renginiz balköpüğü saç rengi için çok koyu.ve açtığınızda nasıl olur hemsi aynı derece açılır mı bilemiyorum.Evde daha önce saç boyama deneyimiz deyok.Bu yüzden iyi bir kuaförde yaptırsanız daha iyi olur.

  148. Merhaba, saçım platin sarısı verdiğiniz tarife göre kaç vol. oksidan eklemeliyim karışıma acaba? Ve ne kadar koymalıyım?

    • Merhaba Burcu Hanım; saç renginiz zaten platin olduğu için yeteri kadar açık renk.Bu yüzden oksidasyon eklemenize gerek yok. Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yaklaşık % 70 ‘ni kullanıyorsunuz, buna ek olarak ise içine koleston 9.3 altın sarısı boyasının %40’ nı ekliyorsunuz.İyice birbirine karıştırıp saçlarınızın tamamını boyayabilirsiniz.

      • Yanıt için teşekkür ederim. Diplerim iki parmak kalınlığında çıktı kumral olarak. Açmama gerek yok sanırım değil mi?

  149. Teşekkür ederim son birsey daha sormak istiyorum elimde suan kolleston6/7 çikolata kahve saç boyam var sonuç ne olur acaba??

  150. Merhaba saçlarım altın sarısı yeni boyadim evde kendi imkanlarimla boyayarak karamel yada bal köpüğü ne çevirmek istiyorum yardimci olurmusunuz.

    • Merhaba Yasmin; Evde kendiniz saç renginizi karamel saç rengine, balköpüğü saç rengine boyayabilirsiniz, çünkü şuan ki saç renginiz altın sarısı baya açık bir renk.Özellikle altın sarı üstünde karamel saç rengi çok hoş duruyor. Yalnız karamel boyanın koyu tonlarını seçmeyin.

  151. %30 ve %9 oksidasyon kısmını pek anlayamadım 🙁 acemiyim de. boyadan pek anlamam. ama yapmak istiyorum. şimdiden teşekkürler <3

    • Merhaba Leyla Hanım;
      Koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının tümünü, Palette 8.65 Kahve Köpüğünden ise %30 nu ( yani kahve köpüğü boyanın yarısından azını kullanacaksınız )%9 ise oksidasyon karıştıracaksınız.%30 oksidasyon sakın kullanmayın kullanırsanız saçınızı yakar. %9 oksidasyon ölçmek için özel ölçekli kaplar var onlardan almalısınız.Bazı boya kutularının içinde de boyanın yanında olabiliyor, yüzde kaç olduğuna bakıp onuda kullanabilirsiniz.

  152. Merhaba Rüveyde hanım; Saç dipleri ile diğer alttaki saçlar arasında genelde renk farklı oluyor.Dipler hafif koyu oluyor.Sizin saçlarınızda platin röfleler olduğu için üstüne boyasanız da bir iki yıkama sonra saçlarınız gölgeli gibi duracaktır.Ama bu daha güzel duruyor. Özellikle karamel ve balköpüğü saç renginde.Siz öncelikle diplerinizi altın sarı gibi bir renkle açın.Daha sonra üstüne istediğiniz balköpüğü veya altın karamel renk ile tüm saçı boyayın.Biraz uçlarda renk farkı olabilir.Fakat saçlarınızda eski platin röfleler saçınızı boyadıktan sonra bile gölge gibi duracağından saç dibinizde çok göze batmayacaktır.

  153. merhabalar benim beyaz tenliyim saçlarımdada yoğun platin röfle var diplerimde 4 parmak kadar kendi rengim çıktı fakat rengimi değiştirmek istiyorum altın karamel veya bal köpüğü tonlarında diplerimle röfleli kısımlarımı nasıl dengeliyebilrim

  154. Onların ölçek kapları var.ölçüp ayarlayıp kullanılıyor.

  155. Bir sisemi %9 oksidasyon kullaniyoruz acaba ?

    • Merhaba saçımı bal köpüğüne boyadım biraz açıldı bal köpüğü rengine ulaşabilmem için ne yapmalıyım

      • Merhaba benim kendi saç rengim koyu kahverengi ama hep siyaha boyadim .. en son saç rengimi değistireyim dedim bal köpüğü yaptim tabi zor acilmasina ragmen ugraşlar sonucu istediğim gibi oldu.. özellikle benim kendi boya markam (sea color) su an ki bal kopüğü 8.3
        3 hafta arayla 2 defa koyu saça once açıcı sürdüm. Ama hep saclarimi yikadım ki aksın diye..Sonra bal köpügü yaptim.. memnunum şimdilik ?????

  156. Merhaba sidre;
    Koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının tümünü, Palette 8.65 Kahve Köpüğünden ise %30 nu kullanacaksınız.%9 ise oksidasyon karıştıracaksınız.%30 kullanırsanız saçınızı yakar…

    • Merhabalar bi sorum olacakti suan sacimi palette bal köpüğü ve koleston küllü kumrala boyadim guzel tuttu fakat kırmızılık var ara ara tekrar boyamak istiyorum bal kopugumu alsam yoksa karamel mi ?

    • Merhaba ben saçlarımı 5 ay önce rofle yaptırdım. Rofleler biraz daha acik renk olsun istiyorum. Balkopugu yapsam nasıl olur

  157. %30 ve %9 u ayri ayri ikisinide kullanicakmiyiz

    • Mrb saclarim kendi rengi kumraldi ben koleston cok acik sari ile boyadim daha sonra bal karamel boyadim ama istedigim renge ulasamadm tekrar uzerine findik kabugu bal karamel karisimi yapsam nasil bi renk olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.