Home / Makyaj / Gözlük kullananlar için Makyaj
gozluk kullananlar icin makyaj 4
Gözlük kullananlar için Makyaj

Gözlük kullananlar için Makyaj

Güzel ve bakımlı gözlük kullanan bayanlara en uygun ve çekici makyaj modellerini araştırdık.

Gözlük takan bayanlar doğru ve uygun makyaj ile daha etkileyici ve aynı zamanda seksi görünebilirler.Sizde daha önce gözlükle nasıl makyaj yapılır, hangi renkler seçilmeli gibi sorularınız olmuştur..Gözlükle ile makyaj ne renk olabilir? Göz makyajı  ışıklı mı yoksa karanlık bir makyaj mı seçmelisiniz? Ve bugün gözlük kullananlar için makyaj hakkında bazı ilginç bilgiler edinebilirsiniz. Burada ve aşağıda ki görsellerde en güzel ve yararlı gözlük kullananlar için makyaj bilgilerini paylaşacağız.

GÜZEL BİR CİLT ÜZERİNE ODAKLANIN


Gözlük ile daha güzel bakmak için cildinize özen gösterin. Astar, ve aydınlatıcı allık  kullanarak cildinizi daha güzel yapabilirsiniz. Eğer hazır almak için zamanımız yok ise, Pelling maskesi ve nemlendirici ile cildinizi taze ve güzel yapın.

NUDE RENK RUJ SÜRÜN

Eğer gözlük takıyorsanız  çıplak dudaklar harika seçimdir. Onlar özellikle koyu gözlük çerçevesi veya ağır özellikli gözlükler için mükemmel uyumlu.

KİRPİK ÇİZGİSİ DEĞİL VURGULANMASI GEREK GÖZ  KAPAKLARI

Eğer bir gözlük kullanıyorsanız bu sizin gözlerinizin üzerine mutlaka makyaj yapmanız anlamına gelmez, ancak gözlük takanlar için bazı talimatlar vardır. Inanılmaz bakmak için, kirpik çizgileri yerine göz kapaklarını vurgulamak daha etkili ve çekici gözler oluşturur .Ayrıca  siyah bir rimel sürebilirsiniz –  üst ve alt kirpiklere, gerçekten inanılmaz görünüyor.

Eğer kare çerçeve olmayan bir gözlük çerçevesi seçtiyseniz  koyu eyeliner ve şeftali bej gibi hafif gölge ile gözlerinizi biraz daha dramatik yapabilirsiniz. Ve bu göz makyajı nude ruj ile gerçekten iyi bir kombinasyon görünüyor. Bunu denemek gerekir !!

Bunlarda ilginizi çekebilir; Yüz Şekline Göre Güneş Gözlüğü Seçimi

DUDAK PARLATICI KULLANIN

Elbette, parlak dudaklar yapabilirsiniz !!Özellikle sizin gözlük çerçevesi renkli değil ise, siyah ya da açık kahverengi çerçeveniz varsa, renkli ruj sürebilirsiniz.

Ama renklerin kombinasyonu konusunda dikkatli olunmalı.Gözlük çerçeveleri siyah ise renkli far sürebilirsiniz ve renkli kıyafetler giymeyin. Ayrıca, ruj rengine dikkat etmelisiniz. Renkli ruj bazı çıplak göz makyajı ile büyüleyici görünür.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Jennifer Lawrence saç ve makyaj sırları 2015

Gözlük kullananlar için makyaj hakkında bazı yararlı bilgileri öğrendiğinizi  umuyoruz. Yani, yapmanız gereken gözlüğünüz ile favori makyaj kombinasyonu seçmek ve gözlük ile daha şık görünmek.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.