Home / Saç / Oksijen Suyu İle Saç Açma Yöntemi
Oksijen Suyu İle Saç Açma Yöntemi
Oksijen Suyu İle Saç Açma Yöntemi

Oksijen Suyu İle Saç Açma Yöntemi

Oksijen Suyu İle Saç Açma Yöntemi Nelerdir. Kadınların Saçlarını Boyamadan Önce Saç Rengi açma da Seçtikleri Yöntemlerden Biridir.

Biz kadınlar saç rengimize çok önem veririz. Saç rengimiz istediğimiz tonlarda olmayıp koyu düşünce klasik olarak saç açma yöntemlerine başvurmaktayız. Çünkü saç rengimiz koyu olduğun açık renkte saç boyası kullanmak saç rengimizi açmak için uygun yöntemlerden değildir. Saçlarınızı açmak istiyorsanız sizler ilk olarak doğal ürünler kullanabilirsiniz. Doğal ürünler saçlarınıza iyi gelebilecek özelliklere sahip olmakla birlikte saç renginizi açmanıza yardımcı olacaktır. Doğal saç açma besinlerinin başında limon ve papatya suyu gelmektedir.

Saç açma yöntemlerinde en çok kullanılan yöntemlerin başında ise Oksijenli su gelmektedir. Oksijenli su genellikle vücudumuzdaki yaraları temizlemek için kullanılsa da kadınlar saç renklerini açmak daha çok kullanmaktadır. Oksijenli su ile saç açma işlemi oldukça basit olmasından ötürü bu kadar popülerdir. Yapmanız gereken tek şey eczaneden bir adet oksijenli su almak olacaktır.


Eczaneden temin ettiğiniz oksijenli suyu bir miktar su ile karıştırıp saçlarınıza sprey kutusu vasıtasıyla sıkınız. Bir süre beklettikten sonra saçlarınızı iyice yıkayıp durulayınız. Bu işlemi belirli gün aralıkları ile sürekli ve düzenli bir şekilde gerçekleştirmeniz sonucu saç renginizdeki açılmayı kendi gözlerinizle göreceksiniz.

Oksijenli suyu saç sağlığımıza biraz zararı olduğundan ötürü fazla kullanmayınız. Eczaneden satın aldığınız oksijen suyunu kendi miktarından biraz fazla su ile karıştırınız. Kutudaki su oranı oksijenli su oranından fazla olmasına özen gösteriniz.

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal Yollarla Saç Düzleştirme Yöntemleri

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.