Home / Makyaj / İlkbahar Yaz 2015 İçin Özel Gün Makyajı Fikirleri
ilkbahar yaz parti makyaj fikirleri 2015
ilkbahar yaz parti makyaj fikirleri 2015

İlkbahar Yaz 2015 İçin Özel Gün Makyajı Fikirleri

Kadınlar için 2015 ilkbahar yaz defilelerinden sadece  profesyonelce yapılan  makyaj modellerini,  düğün, parti, nişan, balo ve eğlenceli aktiviteler gibi her türlü özel gün için kullanabileceğiniz makyaj fikirlerini seçtik.Genç kızlar için 2015 ilkbahar yaz makyaj trendleri neler olacak? Parti ve balo makyazlarınızda sizi daha ön plana çıkaracak en popüler ilham alacağınız makyaj fikirleri burada!

İlbahar yaz 2015 pistlerinde ilham alın, yıldızlı parti makyaj fikirler, payetler, ışıltı ve glam bir görünümü sizde tercih edebilirsiniz.

Gökkuşağının Parlak Renkleri ile Makyaj
Bu biraz cesur ve biraz hippi tarzı makyaj, ancak Chanel şık tonlu renk blokları kombinasyonu makyajda gerçekten sizi daha da ön palana  çıkarır ve bu parlak renkler gözlerinize odak noktası ekler. Siz renkleri göz makyajınızda çok eklemeye  gerek duymayabilirsiniz, ama gözlük çerçevesi ile birlikte daha yoğun bakmak gerçekten baloda giyilen seksi bir maske gibi, gizemli bir yanılsama yaratır.


Yıldız Çizme
Gözlerinizin etrafında, ellerinizde, ayak bilekleri veya sırtlarında, bu punk rock şablon yıldız şekilleri kesinlikle size daha şık görünmek için biraz ışıltı katacak. Biz yetişkinler olarak,  biraz daha profesyonel hareket edilmesi gerektiğini fark edince onların 18 yaşına kadar kullanılabileceğini düşünüyoruz , gençler olarak istediğiniz bu geçici dövmeleri 2015 ilbahar yaz sezonunda daha popüler bir stil için kullanabilirsiniz. Yine, bu güzel yıldız son on yıl da kadınların saplantılı tercih ettiği bir dövme simgesi oldu. Daha çekici ve glam görünüm için her yaşta kadın oldukça şık bu geçici dövmeleri kullanabilir!

Tatlı Gözler
Göz kapaklarınızı, gözlerinizin kendi renkleri ve güzel ihtişamı ile oldukça küçük şekerler gibi süsleyerek şeker bir görünüm için kırmızılar ve sarılar arasında değişen renklerde kaşlarınızın altında şık  bir görünüm elde edebilirsiniz! Bu garip gelebilir, ama en az bir kez, kesinlikle denemeye değer.

Altın Simli Göz Makyajı
Hiç peri tozunu bize hatırlatan bir makyaj yapmayı düşündünüz mü,göz pınarlarının ucuna, kapağın ortasına hafifçe eklenmiş altın parıltılı simler yapın. Renk genellikle bronz görünüm üstünde harika duruyor olsa da, bu tarz için illa  bronzlaşmanız gerekmez. Şimdi, biz de bahar aylarında altın benekli makyaj stilini deneyebiliriz Bu yakın zamanda tren olacak  güzel bir tarz!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 muhteşem saç modelleri

Dağınık Simli Göz Makyajı

Koyu mücevher yanılsaması gibi gözlerinizin alt kapaklarında ve yüzünüzün üst kısımlarında dağınık simli pırıltılar ile şık ve romantik göz makyajı yapabilirsiniz.

Altın Eyeliner Göz Makyajı
İlkbahar yaz podyumlarının mankenlerinin makyaj stilleri arasında iyi görünüyor olanlardan biri de gözlerin altındaki orta kapağında biten anahat, ancak üst kısmında kalın uygulanan dore rengi parlak bir eyeliner. Gözler üzerinde vurgu eklemek için harika bir stil!

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.