Home / Güzellik / Sevgililer günü için şık tırnak desen oje fikirleri 2015
sevgililer gunu icin tirnak desen ask susleri 2015

Sevgililer günü için şık tırnak desen oje fikirleri 2015

Sevgililer Günü için en az 10 gün var ve hazırlıkla planlar yeni başladı. Eğer sevgiliniz ile gece dışarı çıkma planlarınız varsa, romantik bir elbise elbise, muhteşem pullu, kırmızı ve siyah noktalı kıyafetler ve aksesuarlar düşünüyoruz… Ve sonra bizim tırnaklar … güzel bakımlı tırnaklar yaratmak için size harika sevgililer günü tırnak desenleri ve süslemeleri ile ilgili harika aşk ve romantizm dolu tırnak stilleri seçtik.

Biz daha güzel el ve tırnaklar için onlara biraz hayat katmak istiyoruz, sevgililer gününde onları daha çekici ve düzenli istiyoruz.Daha özel desenler ve renkler kullanarak, düzenli tırnak süsü yapmak için duygularınızdan da ilham alabilirsiniz.Sevgililer Günü tırnak sanatı kesinlikle tipik tasarımların yanı sıra  esrarengiz müthiş olmalıdır. Sonuçta, sadece yılda bir kez gelir ve kesinlikle mümkün olduğunca moda entrika olarak aşkını göstermek için en iyi zamandır.

Instagram da popüler tırnak sanatçılar tarafından yapılan muhteşem Sevgililer Günü tırnak sanat stillerini ve desenlerini sizler için seçtik. Sosyal platformlar aklınıza gelebilecek Sevgililer Günü için en güzel tırnak süsleri ve  tasarımları için inanılmaz zengin ve sofistike seksi tırnak stillerine bizleri görüyor… Günün sonunda, hepsi güzel ve biz bu Sevgililer Günü süresi için mükemmel en iyi tasarımları sizler için seçtik…İlgili; Sevgililer Günü Saç Modelleri ve Makyajı 2015


İşaret Dili olan yazılı tırnak stilleri

Öpüşme Kid Rock

Aşk Tırnak Stili

Nazik Bir Gül Stili

Çiçek Desenleri

 Aşınma Desenli Tırnak Süsleri

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar için yaratıcı tırnak desenleri 2015-2016

Check Also

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri | 2021

Bacakları Uzun Göstermenin Teknikleri Nelerdir? Boyun kısa ya da uzun olması bacak boyunun uzun olacağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.