Home / Aşk & İlişkiler / Aldatan ve sevmeyen erkek nasıl davranır?
sevmeyen erkek nasıl davranır?
sevmeyen erkek nasıl davranır?

Aldatan ve sevmeyen erkek nasıl davranır?

Erkeler neden aldatırlar? Aldatıldığınızı anlayabilir misiniz? Aldatan erkek ne gibi tavırlar sergiler? Aldatan erkeği affetmeli miyiz? Sevmeyen erkek nasıl davranır?

Başta şunu belirtmek gerekir. Her kadın aldatılmaya adaydır. İhanete her zaman uğrama olasılığımız vardır. Çünkü erkekde aldatma potansiyeli vardır. Çoğu erkek bu konuda malesef sınıfda kalıyor. Kimse alınmasın ama bu konuda malesef güvenilmiyorlar. Geçmişde birçok örneklemesi mevcut. Tabiki de bazı kadınlarda aldatır fakat erkekler bu konuda kadınları geçer. Kadınlar aldatıldığını büyük ihtimalle anlar ve bunu hisseder. Aldatan erkek bunu bir çok haraketi ile belli eder. Örnek olarak aldatma potansiyeli olan erkek sizle beraberken başka kadınlara bakar ve onların hayalini kurar. Başka kimselere bakmadan ve onlarla konuşmak ve ilişki kurmakdan çekinmezler. Aldatan kişi bunu pek de saklayamaz ve belli başlı açıklar verir.

aldatan erkek nasıl anlaşılır
aldatan erkek nasıl anlaşılır


Kadınlar ilk olarak gözlemler ve ihaneti yakalarlar, erkek bunu nasıl saklayamaz? Bu nasıl açığa çıkar? 

Erkek aldattığı zaman cep telefonunun devamlı sessiz mod da tutar. Veyahut sizle beraberken telefonunu devamlı kapatır. Bir yere oturduğunuzda telefonu devamlı ters şekilde bulundurur. Tarzını değiştirme eğilimleri başlar, saçlarını boyatabilir veya modellerini değiştirebilir, Parfümünü sürekli kullanmaya başlar veya olan parfümünü değişiklik yoluna gider, Çekici kokular arayışına girer. Sizi konrolünde tutmak için sürekli nerede olduğunuzu sorar. Nerede olduğunuzu bilmesi onun daha rahat dolaşmasını sağlar. Yakalanma riskini azaltır. Tam tersi olarakda aldatan erkek sizi hiç aramayabilir. Size karşı sorumluluklarını yapmayabilir. Sizi gözmezden gelir. Tavırları değişir ve sizi benimsememeye başlar.

sevmeyen erkek nasıl davranır?
sevmeyen erkek nasıl davranır?

Peki erkek niçin ihanet eder?

Erkekler büyük olasılıkla cinsellik yüzünden dürtülerine yenik düşer ve aldatma eylemi gerçekleştirir. Genel olarak aldatmasının sebeplerinden birisi bu. Erkek kendini şu konuda vicdanı rahat hisseder oda tek gecelik ilişkidir. Tek gecelik ilişki onun için sıradan bişeydir. Bu kendilerinde aldatma olarak gözükmez. Bu onu evinde bekleyen kadın için ne kadarda üzüntü verici bir durumdur. Bazı kadınların hatası olarak da şunu diyebiliriz “O benim kocamdır diğer kadınlara gider fakat tekrardan bana gelecektir” gibi sözler aldatan erkeklere güzel bir güven aşılar ve bu yaptığını legal yapar. Aldatan erkeği yakaladız fakat sizden defalarca özür diledi ve onu affettiniz. İşte bu noktada önemli birşey bazı erkekler nasılsa affediliyor-um diyerek aldatmaya devam edecektir. Aslında sizin onu aldattığından dolayı affetmeniz durumu aldatıldığınızı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Aldatan erkekleri asla affetmemeliyiz. Nedeni ise eğer bir kez sizi aldatmış ise ve sizde onu afetmiş seniz o erkek büyük ihtimalle sizi tekrar aldatacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Erkekler için daha cazip olan kadınların 7 özelliği

Bir önceki yazımız olan İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli? | 2021 başlıklı makalemizde ilk buluşma bayan kombinleri, ilk buluşma kombinleri ve ilk buluşmada bayanlar ne giymeli hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

En İyi Anlaşan Burçlar

En İyi Anlaşan Burçlar Hangileridir? | 2021

En İyi Anlaşan Burçlara Dair Bilmeniz Gerekenler En iyi anlaşan burçları bilmeniz halinde, ruh eşinizi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.