Home / Saç Modelleri / Bu yaz için 5 örgü saç modelleri 2015
balik sirti orgulu dusuk topuz modeli 2015
örgü saç modelleri 2015 2016

Bu yaz için 5 örgü saç modelleri 2015

Biz kadınlar son saç trendleri bilmek ve  kesinlikle gevşek bohem dalgaları seviyoruz, ama bazen saçlarımız için örgü modelleri ile yeni bir şey daha yapmak isteriz. Saçlarınızı 2015 ilkbahar yaz örgü saç modelleri tavsiyelerimiz ile ilham vermek istiyoruz.Görsellerde size yardımcı olacak görkemli  stili olan örgü saç modellerini yakından inceleyebilirsiniz.

Yapımı hakkında bilginiz yoksa bana konu altından yorum bırakabilirsiniz.Size yardımcı olmaya çalışacağım.Şimdi, bizim seçtiğimiz saç örgü modelleri daha  özgür stillerden. ve saçları sımsıkı bağlamadan gevşek bir şekilde bırakacağınız, saç ne kadar örülse de yüzünüzde  uzakta olmamalı, hatta bir kaç saç tutamı yüzünüze düşerse daha tatlı bir görünüm olur. Farklı bir şey ve tamamen yeni örgü saç modelleri. Bazı inanılmaz yaratıcı örgü saçlar gerçekten çok  kullanışlı ve bu yaz için çok havalı.

Saçınızda havalı bir başyapıt oluşturmak için , bu örgülü yaz saç modellerini aşağıdan görebilirsiniz.


1. Fishtail Örgülü Düşük Bun

Bu ilk örgü balıksırtı örgü ve düşük topuz modelinin bir kombinasyonudur, başın arka kısmında yuvarlak sarmal olan bir balıksırtına dönüşüyor. Oldukça ilginç bir görünüm yaratmak için şelale örgüler güzel bir düğün topuz için mükemmel olurdu .Bu saç modeline balık kuyruğu örgüyü  daha derinlik katmak için kullanıyoruz, hatta gevşek örerek desen bile  verebilirsiniz. Bu sağ kulağın hemen arkasında büyük kuyruk ölçekli iniş etrafında daireseldir. Bu saç özel düğünler için minik saç aksesuarları ekleyebilirsiniz ‘yaz kokteyl partileri için veya kendi özel gün içinde daha mükemmel yapmak istiyorsanız, güzel çiçekler gibi aksesuarlarda takabilirsiniz; Bakınız; 2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri .

2. Ters balıksırtı Örgü saç modeli
3. Sahte örgülü düşük topuz modeli
4. Ters balıksırtı örgü ( Hollandalı) uzun saç modeli
5.Ters balık sırtı örgü düşük topuz modeli 

Bu yazın trend örgü saç modeleri – galeri

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.