Home / Saç / Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021
yuzu ince gosteren sac modeller 2015

Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021

Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri

Yüz şekliniz, selfie çekerken sizi ve güzelliğinizi yansıtan en temel bölgenizdir. Biz kadınlar olarak yüzümüzün görüntüsüyle birçok uygulamayla oynuyoruz ancak gerçek hayat ne yazık ki öyle bir yer değil. Toplu ve dolgun bir yüze sahipseniz dünyanın sonu henüz gelmedi… Saç modelleri aracılığıyla yüzünüzü ince gösterebileceğinizi biliyor muydunuz?

Yüzü  ince ve zayıf gösteren saç modelleri yaparak kilolu görünmekten kurtulabilirsiniz. Kadinveblog olarak sizin için seçtiğimiz yüzü ince gösteren saç modellerini araştırdık ve ünlü saç stillerinden ilham aldık. Siz de kediniz için önerilerimizden ilham alabilirsiniz.

Dağınık Topuz 

Eğer saçlarınızı topuz yapmak istiyorsanız yüzü zayıf gösteren dağınık topuz saç modelleri tam size göre. Dağınık topuzunu hafif dalgalı saçlarınız ile yapmanız daha etkili görünmenizi sağlar. Dağınık topuz ile yüzünüz ince ve zayıf görünecektir. Birkaç tel toka ile lastik toka bu işi kökten çözecek olan yardımcı araçlardır. Bırakın gevşek duran saçlarınız olsun.


Dağınık topuz en iyi haliyle evde pijamalarla otururken olur… Dışarı çıkarken aynı topuzun güzelliğini yakalamak oldukça güç olduğunu biliyorum. Bazen sadece bir kalem yardımıyla tutturduğum saçlarıma dakikalar harcasam da aynısı olmayabiliyor. Pes etmek yok kızlar, yüzümüzü ince ve narin gösterene kadar topuz denemesine devam…

Dağınık Topuz
Dağınık Topuz

Yana Ayrık Saçlar

Yandan ayrılmış hacimli saçlar yüz hatlarını, olduğundan daha küçük görünmesini sağlar. Saçlarınızı istediğiniz yöne ayırıp küçük tel bir toka ile tutturun. Emin olun bu saç modeli yüzünüz için harika duracaktır. Bu modeli kullanırken saç maşasından yardım almadan olmaz tabi ki. Ben bazen tost işlemi yapıp farklı bir hava katıyorum yüzüme. Kabarık ve dolgun saç görünümü oldukça hoş görünüme kavuşmayı sağlıyor. Dolgun görünen yüz şeklini öylesine değiştiriyor ki, denemekte fayda var.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Yaz Sezonu Örgü Saç Modelleri
Yana ayrık saçlar
Yana ayrık saçlar

Dalgalı Uzun Saçlar

Bol hacimli dalgalı ve uzun saçlar sizin tam istediğiniz ince zayıf bir yüz için en ideal saç modelidir. Düz saçlar yüzünüzü daha kilolu gösterir bunun için saçlarınızı kabarık, hacimli ve dalgalı olarak kullanın.Saç maşasını aktif kullanmayı seviyorsanız bu saç modeli tam size göre.

Uzun saçları dalgalı yapmak için yalnızca ısı işlemi yapmaya gerek yok. Bunun için makalemize göz atabilirsiniz: Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021

Dalgalı uzun saçlarınızı kıvır kıvır yapmamaya özen gösterin. Düz saçlarınız varsa bu model daha kötü durabilir dikkatli olmakta fayda var.

Salaş Atkuyruğu

Saçlarınızı sımsıkı atkuyruğu yapmayın, size en çok yakışan ve yüzü zayıf gösteren saç modeli salaş bırakılmış dağınık atkuyruğu modelleridir.

 

Bir önceki yazımız olan Doğal Dalgalı Saçlar| 2021 başlıklı makalemizde dağınık dalgalı saç, doğal bukleler ve doğal dağınık dalgalı saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.