Home / Genel / Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022
Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri
Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Son zamanlarda daha fazla çift kendi düğün planlama süreçlerinde rol üstleniyor ve alyanslarını kendisi kararlaştırıyor. Bir zamanlar bu özel günler için gerekli görülen geleneklerin yerini başka fikirler alıyor. Geleneksel pırlanta yüzüklerin popülerliğini yitirmesi bir tesadüf değildir. Ancak yüzük takmak istemiyorsanız birçok alyans alternatifi bulunmaktadır.

Bu gelinlik aksesuarları size ve sevgilinize sevgi ve bağlılık haykırmıyorsa, farklı alyans alternatiflerini araştırmaktan geri kalmayın. Düğününüzü unutulmaz ve sıra dışı hissettirmek için yüzüklere gerek yok! Sizin için yaratıcı alyans alternatifleri fikirlerini bir araya getirdim.

Alyans Alternatifleri
Alyans Alternatifleri

Farklı Alyans Fikirleri Nelerdir?

Bazı gelinler ve damatlar, iş kıyafet kurallarına uymaları için geleneksel bir alyans takmayı istemezler Kimi çiftlerse, sağlıkla ilgili nedenlerden dolayı bu tören aksesuarlarından vazgeçmek zorunda kalıyor. İster geleneklere bağlı olun, ister sadece bağlılık sembolü olarak görün; alyans alternatifleri söz konusu olduğunda sınırsız seçeneğin olduğunu bilmelisiniz. Romantik kutlamalar sırasında alyanslardan vazgeçmeyi planlayan herkes için favori önerilerimizin bir listesini derledik!


Kolyeler

Kolyeler, alyans değiştirme fikirleri arasında oldukça hoş bir seçimdir. Anlamlı bir kolye ucu alyansın her daim yerini tutabilir.

Kolye
Kolye

Bilezikler

Hayatınızdaki en önemli kişiye, pahalı yüzüklere alternatif olarak göz alıcı bir bileklik takabilirsiniz. Sevdiğinize gerçekten bağlı olduğunuzu, benzer bir bilekliği tercih ederek gösterebilirsiniz.

Bilezikler
Bilezikler

Saat

Düğünlerinde lüksten ödün vermeden alyanslardan vazgeçmek isteyen çiftler için saatler unutulmaz bir seçim oluyor. İkiniz de bu aksesuarların klasik tarzına o kadar bayılacaksınız ki, hiç çıkarmak istemeyeceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bahar için 6 trend ceket stili 2015
Saat
Saat

Dövme

Bazı gelin ve damatlar, bağlılıklarını alışılmadık alyanslardan bir adım öteye taşıyarak göstermek isterler. Aynı şekilde hissediyorsanız, yüzük dövmelerinin evlilik bağlılığı için uygun olduğunu bilin.

Dövme
Dövme

Evlilik Yemini Kitapçığı

Alyans alternatifi olarak evlilik yemini kitapçıkları çiftler arasında takas edilmek üzere tasarlanmıştır. Cep boyutunda sürümleri bulunmaktadır. Böylece hareket halindeyken eşinizden aldığınız evlilik yemini kitapçığında yer alan sözlerini kolaylıkla okuyabilirsiniz!

Evlilik yemini kitapçığı
Evlilik yemini kitapçığı

Değerli Taşlar

Alyans değiştirme fikirleri söz konusu olduğunda, gelecekteki eşiniz tarafından takdir edilmek için güzel seçeneklerin abartılı olması gerekmez. Özellikle evlilik mutluluğunuzu ruhani temayla planlıyorsanız, değerli taş hediyesi almaktan çekinmeyin.

Değerli taşlar
Değerli taşlar

Broşlar

Broşlar, özel günlerinde alyanslardan vazgeçmek isteyen gelinler için eşsiz bir imkan. Bu aksesuarlar partnerinize evlilik töreninizi hatırlatırken yarı resmi kıyafetlerinin hepsini şık gösterecektir.

Broş
Broş

Sanat Çalışması

Hayalperest olan çiftler için, alyanslara alternatif olarak bir sanat eseri hediyesi yapmak hiç de kolay değil. Onları duvar dekoru olarak asın, böylece ikiniz de misafirlerinize ilişkinizi göstermekten gurur duyabilirsiniz!

Sanat çalışması
Sanat çalışması

Polaroid Fotoğraf

Alyans için alternatif oluştururken daha az popüler bir fikre denk geldim. Ancak yaratıcı ve beğenilen bir şey olduğu için polaroid fotoğraf vermenin hoş olacağını düşünüyorum. Birlikte seyahat etmeyi ve gezilerini eski moda yöntemlerle belgelemeyi seven çiftler genellikle bu seçeneği tercih eder. Kampçı ve gezgin ruhlu çiftler neyi kastettiğimi anladı 🙂

Polaroid Fotoğraf
Polaroid Fotoğraf

Kravat

Alışılmadık alyanslar yerine kravat takas ederek kendinizi diğer evliliklerden ayırın. Durumunuzun estetiğini yansıtan bir desen seçerek bu anlamlı hediyeyi üzerinizde taşıyabilirsiniz. Benden tavsiye: dönemin modası dışında olmasına özen gösterin çünkü yıllar boyu sürecek olan evliliklerde o kravatı taşımanız gerekecektir.

Kravat
Kravat

Pasta Çatalı

Alyanslara alternatif olarak pasta çatalları dizayn etmek, özel günlerinizde hoş bir hatıra olarak sizinle kalacak ve unutulmayacaktır. Bu hatıralar, pastanız veya diğer tören tatlılarınız için mükemmel bir anı olacaktır!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış için gerekli bere modelleri ve kombinleri 2015
Pasta Çatalı
Pasta Çatalı

Kupa Bardak

Alyans yerine alternatif oluştururken basit fikirleri hoş hale getirebilirsiniz. Siz ve eşiniz kahve konusunda uzmansanız kupa bardak hediyeleşmesi pahalı mücevherlerden bile daha hoş olacaktır çünkü her zaman kullanabilmeye hazır olacaktır.

Kupa Bardak
Kupa Bardak

Mutfak Önlükleri

Siz ve eşiniz yemek pişirme sevgisini paylaşıyorsanız, alyanslara alternatif olarak mutfak önlüklerinden oldukça mutlu olabilirsiniz. Giysilerinizi temiz tuttuktan sonra ikiniz de bu önlükleri kesinlikle takdir edeceksiniz.

Mutfak Önlükleri
Mutfak Önlükleri

Son Düşünceler

Özel gününüzde ne tür alyans alternatiflerinin karşınıza çıkacağı konusunda hala kararsızsanız, bilin ki belirli bir seçimle yetinmek zorunda değilsiniz. Evliliğinizi resmi hale getirmek için bir pırlanta yüzüğe ihtiyacınız yok! Kendi düğünleri sırasında geleneksel ve geleneksel olmayan alyanslardan vazgeçen evli arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin görüşlerini öğrenin. Tören temanıza daha iyi uyacak bazı önerileri olabilir. Alyans alternatifleri listemizi okuduktan sonra ilham aldıysanız, evliliğiniz için mükemmel görünen fikir hakkında bize bir yorum bırakın. Kaçırmış olabileceğimiz diğer alyans alternatiflerini bize bildirin!

Bir önceki yazımız olan Farklı Yeni Yıl Hediye Fikirleri | 2022 başlıklı makalemizde çiçek aranjmanı, hediye kutusu ve Kozmetik hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Farklı Yeni Yıl Hediye Fikirleri

Farklı Yeni Yıl Hediye Fikirleri | 2022

Yeni Yıl Hediyesi Alırken Bilmeniz Gerekenler 2021’e girerken pandeminin ortasında 10’dan geri saymamış olabiliriz ama …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.