Home / Genel / Kış Jean Kombinleri ve Sokak Modası
Jean Pantolon ve Blazer Ceket Nasıl Kombinlenir?
Jean Pantolon ve Blazer Ceket Nasıl Kombinlenir?

Kış Jean Kombinleri ve Sokak Modası

Kış jean kombinleri ve sokak modasını siz değerli blog takipçilerimiz için hazırladık. Jeanler için sokak modası galerisine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Sevgili  okuyucularımız bugün sizlerle farklı konu dahilinde buluşuyoruz. Bugün sizlere bilgilerimizi sunacağımız konu ise kış mevsiminde oluşturabileceğiniz kot kombinleri olacaktır. Kotlar bayanlar için vazgeçilmez bir giysidir. Özellikle kış mevsiminde kot kadar uygun bir giysi bulunmamaktadır. Sizi hem soğuktan koruduğu gibi ayrıca sizi şık gösterecektir. Kotlar aklınıza gelen her türlü kazak gömlek bluz sivit tişört ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Ayrıca kotlar dilediğiniz ayakkabı türüyle de  harika bir uyum yakaladığından en çok tercih edilen giysiler-dendir. Bizlerde kadınlar tarafından çok tercih edilen kotlar hakkında detaylı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışma sonrası ortaya çıkan kış mevsimindeki kot kombinlerini aşağıda fotoğraflar halinde paylaştık. Dilerseniz şimdi sizlerle beraber kot kombinlerini inceleyelim.

2016 Kış Jean Kombinleri ve Sokak Modası
2016 Kış Jean Kombinleri ve Sokak Modası

İlk olarak yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere dizleri sökük kotlar bu sezon oldukça fazla tercih edilecektir. Bu tarz bir kot modeli ile yukarıdaki gibi örme kazaklarınızı tercih edebilirsiniz. Farklılık yaratmak istiyorsanız kazağımızın altından bir tişört giyerek bunu sağlayabilirsiniz.


2016 Kış Jean Kombinleri Bayan
2016 Kış Jean Kombinleri Bayan

İkinci olarak ise yukarıdaki gibi kotlarınızın üzerine kot ceketlerinizi tercih edebilirsiniz. Bu tarzı sokaklarda çok rastlayacağınızdan dolayı bence ilk sizler deneyin. Böylece moda ikonu olarak adlandırılabilir siniz.

2016 Bayan Kış Jean Kombinleri
2016 Bayan Kış Jean Kombinleri

Üçüncü olarak süet bir ceket ve aynı renk uzun çizmeler tercih ederek sokak hayatına damga vurabilirsiniz. Kadınsı ve seksi bir havanız la tüm gözleri üzerinize çevireceğiniz bu tarzı mutlaka denemelisiniz.

2016 Bayan Jean Kombinleri
2016 Bayan Jean Kombinleri

Dördünü olarak kotlarınızı gömleklerin-izle tercih ederek sofistike bir tarz yaratabilirsiniz. İsterseniz tercihinize göre gömleğinizi içeri koyabilir ya da dışarı çıkarabilirsiniz. Gömlek tercih ettiğinizde topuklu bir ayakkabı tercih ederek kadınsı ve hoş bir görünüm kazanacaksınız.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yeni 2016 Nişan Elbisesi Modelleri
Bayan Jean Kombinleri 2016
Bayan Jean Kombinleri 2016

Beşini olarak ise kotlarınızı uzun kollu bluzlarınızla ve deri ceketlerin-izle kullanabilirsiniz. Kış sezonunda moda olacak bu tarzı sizlerde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. İsterseniz hava koşullarına göre bot tercihinde bulunarak feminist bir hava kazanacaksınızdır.

En Güzel Kış Jean Kombinleri ve Sokak Modası Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri Son zamanlarda daha fazla çift kendi düğün planlama süreçlerinde rol üstleniyor …

One comment

  1. çok güzel bir yazı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.