Home / Saç / Kısa Saçlara Renk Önerileri
Kısa Saç Renkleri 2016
Kısa Saç Renkleri 2016

Kısa Saçlara Renk Önerileri

Bu sene kısa saça yakışan saç renklerini ve kısa saçlara renk önerileri ele aldık. Kısa saçlara sahipseniz veya kısa saçlı olmak isterseniz işte bu yılın saç renkleri ve modelleri.

Sevgili okurlarımız sizlerle bugün tıpkı önceki günler olduğu gibi yeni bir makale ile karşınızdayız. Bugün ki makalemiz 2016 yılının kısa saçları hakkında bilgiler içerecektir. Tarz bir bayana dönüşmek için kısa ve trend saç kesimleri en iyi yollardan birisidir. Eğer ki saçlarınız uzun ve yıpranmış ise kısa saç stillerine yönelmenizde fayda var. Bu tarzlar ne olabilir işte pixie veyahutta bob saç modelini tercih edebilirsiniz. Peki saç kesimi böyle ama saç rengi hakkında da birtakım bilgiler vereceğiz. 2016 yılında kısa saç modeli için iki saç renginin bulunduğu saç modelleri ön plana çıkmaktadır. Şimdi dilerseniz saç kesimleri ile saç renkleri hakkında bilgiler edinelim.

2016 Kısa Saç Renkleri
2016 Kısa Saç Renkleri

İlk olarak kısa pixie saç stili hakkında bilgiler edinelim. Pixie saç modeli bayana asi,sinirli bir hava katmaktadır. Bu çok fazla dikkat çeken saç modelini biraz yumuşatmak gerekir. Sonuçta bir bayan zarif ve şık görünmelidir. İşte bu yumuşaklığı sağlamak için saç rengine başvurabiliriz. Mesela sarı bir ton seçerseniz parlak renklerde bir renk daha saçlarınıza ekleyin. Böylece genç görüneceksinizdir. Unutmayın 2016 yılı saçlarda iki rengin hakim olacağı bir yıl olacaktır.

Kısa Saçlı Bayanlara Göre Saç Renkleri
Kısa Saçlı Bayanlara Göre Saç Renkleri

İkinci olaraksa yine bir pixie modelini sizlere önereceğiz. Yukarıda bulunan fotoğrafta da olduğu üzere bu saç modeli erkeksi bir havası bulunmaktadır. Bu havayı yine saç rengi ile yumuşatacağız. Genelde bu renk sarışın tonları olmaktadır. Sarışın tonlarını yine bir renk ile kullanarak dikkat çekmeyi başardığınız gibi farkınızı da ortaya koyacaksınızdır. (1)


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde Loreal Ombre Saç Boyası ile Saç yapımı
Kısa Saça Yakışan Saç Renkleri
Kısa Saça Yakışan Saç Renkleri
Kısa Saç Renkleri ve Modelleri 2016
Kısa Saç Renkleri ve Modelleri 2016

Üçüncü olarak ise kısa bob saç stilini tercih edebilirsiniz. İki tonlu boyamalar en çok bob saç tarzı ile uyumlu olmaktadır. Özellikle siyah ve şarışın tonları aralarında bir bağ olup her cilt rengine de çok yakışmaktadır. Sizlerde bu bilgiler dahilinde modaya uygun şekilde farklı ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer fark yaratmak isterseniz saçlarınıza gölgelendirme yaptırabilirsiniz.

Kısa Saç Renkleri 2016
Kısa Saç Renkleri 2016

Son olarak yukarıdaki fotoğrafta da bulunduğu üzere kahkül modelini sizlere tavsiye edeceğiz. Bu saç stilinde de siyah sarışın tonlar oldukça şık durmaktadır. 2016 yılında sizlerde kısa saç modellerine yönelip saçlarınıza iki renk tonu bulundurunuz.

Çok Yönlü Platin Saç Rengi;

Altın sarısı saç rengi değil, gri saç rengi değil. Gölgeli renklerden oluşuyor ve saçlara ışık geldiğinde çok tatlı bir görünüm oluşuyor. İşte bu aşağıdaki resimdeki Rita Oran’ ın saç renkleri gibi. (2)

Rita Ora Platin Saç Rengi
Rita Ora Platin Saç Rengi

Katty Perry Mavi Siyah Saç Rengi Tonları;

Katy bu saç rengi ve saç bandı ile pinup kraliçelerinden Bettie page gibi görüüyor. Saç bandı sadece 10 dolar. Saç boyası olarakda Vidal Sassoon setini kullanabilirsiniz. Bu saç rengini ombre ışıltısı olarak kuaförünüze yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. (3)

Katty Perry Mavi Siyah Saç Rengi Işıltıları
Katty Perry Mavi Siyah Saç Rengi Işıltıları

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.