Home / Moda / Moda Slip Elbise ile Sokak Stilleri 2015
sonbahar kis slip elbise sokak stili 2015

Moda Slip Elbise ile Sokak Stilleri 2015

Moda Slip Elbise ile Sokak Stilleri 2015

Tüm kadınlar muhtemelen kışkırtıcı ve zarif slip elbiseleri rahat bir şekilde korkmadan giymek için istekli ve cesur olabilirler.Saten v e dantel detaylı etek ucu işlemeleri ile geceliği andırsa da doğru giysiler ile kombinlendiğinde ortaya bir şahaser çıkabilir.Slip elbise moda trendi 1990’larda oldukça popüler olan bir elbiseydi. Üst giyim, aksesuarlar, makyaj ve saç ile slip elbiseleri doğru seçimler ile eşleştirildiğinde ve görünüm daha büyüleyici ve zarif yapılabilmektedir.Peki tam olarak slip elbise modelleri nasıl ve ne ile sokak stilinde giymeli ?Ama ondan önce biraz ilk çıktığı tarihine gidelim…

Slip Elbise Trendinin Tarihçesi: Her şey nasıl başladı?

Savaş zamanında elbise ve iç çamaşırı üretmek giderek zorlaşıyordu ilk zamanlarda korse olarak kıyafet altına destek olarak yapılmaya başlandı. 1920’lerde moda dünyaya geldi. Ancak, 1990’lı yıllara kadar, slip elbiseler sadece iç çamaşırları yerine  kullanılıyordu ve tasarımcılar slip elbiseleri iç çamaşırı ögelerinden esinlenerek elbiseler oluşturmaya başladı.Yaklaşık 25 yıl önce üst giyim ögeleri olarak moda dünyasına girdi. Eğilim son yıllarda görünüyordu ama  bugün geri hayatımıza girdi  ve gardrop ‘da  her zamankinden daha fazla tercih ediliyor.

 Slip Elbise Eşleştirme ve kombinleme: doğru yapıyormusunuz?

Gevşek örgülü ince şallar, ceketler veya ipek kimono ile, kürk detaylı yelek ile eşleşmede slip  elbiseler zarif görünüyor. Akşam için kombinler oluşturmak için iyi bir yol. Görünüşünü daha mükemmel, yapmak için sen sivri burun ayakkabılar ve küçük bir debriyaj ayakkabı giyebilirsiniz. Ayrıca şeffaf malzemeden yapılmış ayakkabılar le bir slip elbiseleri eşleştirme kolaylıkla akılda kalacak bir görünüm yapmanızı sağlar.


İster inanın ister inanmayın,slip elbiseler de günlük kıyafetler yapmak  için de  kullanılabilir. Casual kombinler oluşturmak için pamuk, brokar ya da keten gibi doğal kumaşlardan yapılmış slip elbise modelleri önerilmektedir . Slip  elbiselerin rahat görünmesi için, altına ince çorap üstüne kot ya da deri ceketler veya ekose gömlekler ile eşleştirebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yaz Modası Trend Gelinlik Modelleri

Beline bağlı bir gömlek (tercihen desenli ve ekose) bir slip elbise eşleştirme günlük kombin seçenekleri için cool bir görünümdür.. Hatta ayak bileğinde bot ile görünümünü tamamlamak için küçük bir deri sırt çantasıda ekleyebilirsiniz.
Sonbahar  günlerinde, ayrıca ince bir hırka veya çok gevşek örgülü  hırka ya da büyük boy örgü kazak ile slip elbise giyerek kombinler yapabilirsiniz.

Slip Elbiseniz ne çok sıkı ne de çok gevşek olmalıdır.
Slip elbiseler, doğru tarz ve doğru yerde giyildiğinde hem yaz hem sonbahar için ideal bir kombin olabilir.Slip elbiseler son derece sofistike ve feminen görünüyor. Bu nedenle ofise veya resmi toplantılar için, röportajlar çalışmak için onu giymeyin, bu giyim öğesini  duygusallık ve cesaret dolu bir gün için aklınızda bulundurun.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.