Home / Kombinler / Oversize Kazak Kombinleri | 2021
Oversize Kazak Kombinleri
Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır?

Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça soğuk olmasından dolayı daha kalın ve sıcak tutacak giysilere yöneliyoruz. Genel olarak çoğu kadın kalın giyinmeyi sevmese de kış mevsim şartlarında kalın giyinmek zorunda kalıyoruz. Kış mevsiminde bizi sıcak tutacak ve soğuktan koruyacak ürünlerden birisi de kazaklardır.

Kazakların birçok farklı modeli bulunmakla birlikte bu yıl moda ve trend oversize kazaklardır. Oversize kazaklar uzun kazak modellerine verilen isimdir. Bu kazak modeli uzun bir görünümü olmasından dolayı diğer kazaklardan farklı. Ayrıca oversize kazakların boğazlı ve geniş modelleri de oldukça moda. Ben de İç Anadolu soğuğunda tercih ediyorum.

Günümüzde birçok marka Oversize kazak modeli üretiyor. Çok kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz Oversize kazaklar bence çok kolay kombin yapılıyor ayrıca bu kazaklar her kadına yakışmaktadır. Oversize kazaklarınızı uzun veya kısa eteklerinizin üzerine, jeanlerinizin üzerine, taytlarınızın üzerine gönül rahatlığı ile giyebilirsiniz. Hiç kimseye güzel olup olmadığını sormanıza gerek yok. Çünkü oversize kazaklar alt giyim ürünleri ile mükemmel bir uyum yakalamaktadır.


Bu kazakların en güzel özelliği ise geniş modelleri doğru kullanıldığı takdirde kiloları saklamasıdır. Kilolu görünmek istemiyorsanız oversized kazakları tercih edebilirsiniz. Oversized kazakların kolları geniş modelleri de çok tercih ediliyor. Salaş model giymek istediğimde en çok tercih ettiğim model oluyor.

Oversize Kazak Kombini
Oversize Kazak Kombini

Oversized Kazak Kombini Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Oversize kazakların birçok rengi ve modeli bulunmaktadır. En çok tercih edilen renkleri ise beyaz, krem, gri, siyah, kırmızı ve pembedir. Bu kazaklar genelde bot ve uzun çizmeler ile çok hoş durmaktadır. Kış kombinlerinizi nasıl yapacağınız konusunda zorlanıyorsanız bu kazaklardan birkaç renk alıp dolabınızda saklayın bence.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bere İle 26 Şık Kıyafet Kombin Fikri !

Kazak seçiminizde bazı detaylara dikkat etmekte fayda var. Bir yorganın içinde boğuluyormuş gibi değil, şık görünmek en önemli nokta. Örneğin, büyük beden bir kazağın içine dar bir jean giyip dengeyi sağlayabilirsiniz.
Kazağın büyük boy duruşunu dengelemek için vücuda oturan tamamlayıcı parçaları tercih edin. Örneğin, bir kalem etek ve diz boyu çizmeler bu kazağın kombini için muhteşem seçimler olacaktır.

Kadınsı bir tül etekle bir örgü kazağın eşleştirmesini yaparak kendi zarafetinizi ortaya çıkarın. Kırmızı bir kazağı, renk bloklu siyah ve kırmızı midi etek veya ekose etekle kombin yapabilirsiniz. Kombine dair diğer parçalarınızı seçtikten sonra hala eksik bir şey olduğunu düşünüyorsanız büyük boy kazağı göbek üstüne gelecek şekilde kemerleyin. Genelde kazak ve triko elbiselere uygun olan kalın kemerler var ben onları seviyorum. Siyah ve kahverengi kemerler kış için en ideal aksesuarlar olarak dolabınızda yer alabilir. 

Oversize Yün Kazak Kombinleri

Kot veya taytla oversize yün kazak kombini: Büyük beden kazak görünümlerinin en klasik görünümü için, boğazlı bir kazak veya v yakalı bir kazağı yüksek bel kot pantolon, skinny kot pantolon veya suni deri taytın içine sokun. Kapıdan çıkarken beyaz spor ayakkabılar veya ayak bileği botları giyin. Bence bu kombin oldukça ses getirecek!

Çorap ve yürüyüş botları ile oversize yün kazak kombini: Çorapların ve yürüyüş botlarının üzerine büyük bir kazak giyerek rahatlığınızı yansıtın. Ardından bir bandana ile ekstra rahat görünüm katın kendinize. Sonbaharın o puslu havasında böyle asi görünmek oldukça hoşunuza gidecektir.

Geniş paçalı pantolon ile oversize yün kazak kombini: Bu öneri, dar-geniş uyumu hakkında söylediklerime dayanarak çelişkili görünebilir. Ancak geniş kesim üzerinde geniş kazak, doğru şekilde giyildiğinde ortaya güzel şeyler çıkarabilir. Geniş paçalı kısa pantolonları oversize bir kazak ile kombinleyin. Kadınsı bir görünüş için topuklu bot veya topuklu çizme ekleyin. Bu, randevu gecesi veya özel bir etkinlik için gerçekten güzel ve kolay bir görünüm.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Uzun Kollu Abiye Modelleri Ve Fiyatları

Dar elbise üzerine oversize yün kazak kombini: Kadınsı bir dar elbise veya maksi etek üzerine rahat bir kazak giymeyi seviyorum. Sonbahar gardırobumdaki elbiseyi havalar soğuyunca uzun kollu balıkçı kazağı ile kombinliyorum ve çok tatlı oluyor. Belinizin üşütmemesi ve sağlığı kaybetmemeniz için bu tarz bol bir kazak tavsiye ederim. Görünümü tamamlamak için sivri burunlu çizme giyinin mutlaka. Genelde uzun beyaz çizmeleri hayat kurtarıcı olarak görüyorum böyle durumlarda. Kombine uyum sağlaması oldukça muhtemel.

2018-oversized-kazak

2018-oversized-kazaklar

2018-oversized-kazak-modeli

2018-oversized-kazak-modelleri

oversized-kazak

oversized-kazaklar

oversized-kazak-modeli

oversized-kazak-modelleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.