Home / Genel / Trend Seksi İç Çamaşırları | 2022
Trend Seksi İç Çamaşırları
Trend Seksi İç Çamaşırları

Trend Seksi İç Çamaşırları | 2022

Trend Seksi İç Çamaşırları

Düğün geceniz, balayınız için ya da sadece özel iç çamaşırları eğlenceli bir satın alma olduğu için. Her şeyden önce, yine de: Seksi iç çamaşırı nedir? Basitçe söylemek gerekirse, “seksi iç çamaşırları“, iç çamaşırları veya pijama anlamına gelir. Genellikle tipik, günlük temel çamaşırlarınızdan biraz daha gösterişli olan stillere verilen addır. Ama alışveriş yaparken öğrenmeniz gereken bir sürü seksi iç çamaşırı var. Chemise veya kaşkorse mi tercih edersiniz? Büstiyer mi korse mi kullanmayı seversiniz? Ne fark eder ki? Unutulmaz bir görünüm için en popüler iç çamaşırı türlerinin yanı sıra her bir iç çamaşırı stilinin nasıl giyileceğine dair bilgileri sizler için derledim. Bu yıl trend seksi iç çamaşırlarının neler olduğunu bizimle keşfedebilirsin.

Trend Seksi İç Çamaşırı
Trend Seksi İç Çamaşırı

Bikini

Seksi bir iç çamaşırı çifti tek başına durabilir veya az bakım gerektiren (ancak yüksek etkili) bir görünüm için eşleşen bir cami veya sutyen ile eşleştirilebilir. Bir bikini özellikle klasik bir kesimdir. Yine de sevimli ve flört ederken arka kısımda koruma sunuyor.

Bikini
Bikini

Bodysuit

Düşünün: bir sutyen ve iç çamaşırı nasıl bir arada durur… Bir elbise iki ayrı parçadan daha fazla koruma sunsa da, bir şekilde daha seksi görünümü ancak bodysuit ile sağlarsınız. Muhtemelen her yerinde “özel günler” yazılı olduğu için düğün gecesini, Sevgililer Günü’nü ya da yıl dönümünüzü  (ne olduğunu siz anlıyorsunuz) mükemmel kılıyor.


Bodysuit
Bodysuit

Sütyen

Açıkçası, bir sutyenin ne olduğunu biliyorsun. Tek başına bir sutyen ve bikini, düğün gecesinde ve yılın her iki gününde seksi bir görünüm sağlayabilir. Sütyenlerin çeşitli stilleri vardır: üçgen, sporcu, yarım, balkonet ve daha fazlası; hangisini gerçekten seviyorsan onu seçebilirsin. Özel durumları kurtarmak için nakış veya dantel ile süslenmiş bir sütyen tercih edebilirsin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  En Trend Oje ve Tırnak Desenleri
Sütyen
Sütyen

Bralet

Bralet, balensiz veya diğer yapısal elemanları olmayan bir sütyendir. Bu nedenle daha az destek sunma eğilimindedir. Bazıları için bu bir rahatlıktır. Ancak diğerleri için bu bir hüsran olabilir. Kendiniz için bralet uygunluğunu mutlaka deneyin. Bazı braletlerin toka kapamaları olmadığını ve başınızın üzerinden çıkarılması gerektiğini unutmayın. Giyip çıkarırken uygun bir model seçmeniz seksi görüntünüzün sinir bozucu ana dönüşmesini engelleyecektir.

Bralet
Bralet

Büstiyer

Düğün gecesine ekstra dokunuş eklemek ister misiniz? Dekoltenizi ortaya çıkarmak için büstiyeri mutlaka giyin. Büstiyer, göbek deliğinin çok üzerinde biten büstiyer sütyenler olsa da, genellikle gövdenin tamamını veya çoğunu kaplayan uzun bir sütyen üstüdür. Gelinlik altında kusursuz görünüm için beyaz ve dantelli tercih edebilirsiniz. Seksiliği artırmak istiyorsanız, siyah veya kırmızı bir rengi seçin. Ekstra abartılı bir şey ister misiniz? Ekli jartiyerleri deneyin, böylece yüksek çorapları bu çamaşırlara ekleyebilirsiniz.

Büstiyer
Büstiyer

Kaşkorse

Kaşkorse, genellikle spagetti kayışları olan bir iç çamaşırı atletidir. Lüks bir hava için dantel vurgulu ipeksi veya saten kumaştan birini seçin. İç çamaşırı olarak kısa şortlar gibi dantel boxer tercih edin. Düğün gecesi (veya daha fazlası) için rahat ve pijama tarzı bir şey istiyorsanız bu görünümü seçin. Diğer bazı iç çamaşırı türleri kadar aşırı seksi değil, ama kesinlikle kendinizi şımartılmış hissettirecek. Biraz daha fazla gösterişli olmak için bir tanga (veya başka herhangi bir iç çamaşırı alt kısmı) ile de giyilebilir.

Kaşkorse
Kaşkorse

Kombinezon

Bir kombinezon, kelimenin tam anlamıyla bir bikini veya tanga ile eşleştirilebilen kısa bir slip elbisedir. Kendinizi çok güzel ve seksi hissettirecek iç çamaşırlarından biridir. Bir tür gelinlik gibi de düşünebilirsiniz 🙂

Kombinezon
Kombinezon

Korse

Geçmişte, korseler beli somut bir şekilde sıkar ve orta bölümü sıkarak sıkıca çekilecek bağlara sahipti. Bugün ise bazı korseler, gövdenin görünümünü pürüzsüzleştirmeye yardımcı olan şekillendirici giysiler olarak hala giyilmektedir. Ancak bir düğün gecesi korsesi herhangi bir şeyi zayıflatmakla ilgili değildir. Bu çamaşır sadece moda uğruna giyilir. Bazıları stil ve destek için vücuda sıkıca yapışabilir, ancak acı veren iç çamaşırı stillerini atlayın! Özel gününüz için dantel, saten askılı veya jartiyer gibi detaylara sahip bir korse tercih edin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sloganlı ve yazılı 11 çanta modeli 2019
Korse
Korse

Jartiyer veya Askı Kemeri

Bir jartiyer kemeri (diğer adıyla askı kemeri), uyluk yüksekliğindeki çorapları tutmasını sağlayan klipslere sahiptir. Dilerseniz jartiyerleri hemen hemen her tür iç çamaşırına ekleyebilirsiniz. Görüntünüzü sıradanlıktan süper şehvetli hale getirmek için uyumlu bir sutyen ve külotla eşleştirin.

Jartiyer
Jartiyer

Sizin için bu yıla damgasını vuracak trend seksi iç çamaşırları modellerini anlattım. Sizin de bu modeller hakkında söylemek istedikleriniz varsa yorum yapabilirsiniz…

Bir önceki yazımız olan Oversize Kazak Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde kazak kombini, oversize kazak ve oversize kazak kombini hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri Son zamanlarda daha fazla çift kendi düğün planlama süreçlerinde rol üstleniyor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.