Home / Saç / Palette 2019 Saç Renkleri Kataloğu | 2020
Palette Saç Renkleri Boya Kataloğu 
Palette Saç Renkleri Boya Kataloğu 

Palette 2019 Saç Renkleri Kataloğu | 2020

Palette Saç Renkleri Boya Kataloğu

En sevdiğimiz parlak saç renklerini veren Palette 2021 saç renkleri kataloğunu incelemek ister misiniz? Saç boyası ve renk alanında uzman 45  yıllık marka, dünyanın her tarafında milyonlarca kadının güvenle kullandığı ve güzelliklerini sağladığı bir marka. Zengin renk çeşitliliği yanı sıra sağlıklı ve parlak saç renkleri sunan palette aynı zamanda uygun saç boyaları ile her bütçeye hitap ediyor.

Her kadının ne olursa olsun saç rengi konusunda beklentilerini fazlasıyla karşılayan bir marka. Son saç renkleri trendleri ve yumuşak sevecen renkler, doğal saç renkleri, yoğun şehvetli renkler, uzun ömürlü saç rengi ve %100 beyaz saç kapatma özellikleriyle her kadının tam olarak verim aldığı bir marka.

Pelette 2021 saç renkleri kataloğu ile sizlere kişisel isteklerinizi vermek için harika saç boyalarını sunuyor.


Bu sene palette saç renkleri kataloğundan, yeni katılan renklerden en çok beğendiğimiz 3 renk aşağıdaki gibidir. İskandinav sarısı, altın kahve ve orta sarı bu senenin en çok konuşulan saç renklerden olabilir.

2018-palette-katalou-orda-medium-sari-sac-rengi

palette-2018-katalogundan-iskandinavya-sarisi-sac-rengi

palette-2018-sac-katalogu-altin--kahve-sac-rengi

 

Palette Mükemmel Parlak Renkler 2021 Kataloğu

Büyüleyici parlak renkleri ile maksimum renk canlılığını 8 haftaya kadar koruyan saç boyası ile Palette 2021 saç renkleri kataloğu.

Bu sene parlak renkler çok moda. Optimum saç kalitesini ve maksimum renk canlılığını 8 haftaya kadar Palette ile yaşayın.

Palette Yoğun Renk Krem Boya (Palette Intensive Saç Renkleri)

Yoğun ve parlak renk elde etmek için ”palette 2021 Intensive saç renkleri kataloğu” inceleyin!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Saç Boyası Türleri Nelerdir ? | 2020

Palette Yoğun Renk Krem Boya Renkleri Kataloğu

palette ıntensive yoğun renk krem boyasi katalogu 2015

Ultimate Keratin ile YENİ Palettte Yoğun renk sağlayan boyaları ile dolgun renkleri sizde yaşayın. En sevdiğiniz saç renkleri palette ile sizlere  uzun ve dolgun yoğunluklu renkler ve ışıltılı parlaklık veriyor.
Ultimate Keratin için Discover Palet Yoğun Renk Boyaları ile ;

  • Uzun ömürlü yoğunluk
  • Max renk parlaklığı
  • Bakımlı ve sağlıklı görünen saçlar
  • % 100 beyaz kapatma özelliklerini kazanırsınız.

2-Palette Kalıcı Doğal Renkler (Permanent Natural Colors)

Doğal görünen ve bakımlı saç rengi için bu renklere bakın!
Palette Kalıcı Doğal Renkler;

palette naturel renk katalogu 2015

YENİ Palette Doğal Saç Renkleri + Jojoba 4 Yağlar ile zenginleştirilmiş kremler ile sizler için -Saçınızı boyadıktan sora aynı zamanda saçınıza  bakım yapar ve daha zengin ve doğal renkleri size  sunar.
Palette Natural Colors 4 yağlar + Jojoba ile Boya:

Saçlarınızı boyadığınızda;

  • Sonuç çok doğal duran saç renkleri
  • Uzun süreli yoğunlukta ışıltılı saç rengi
  • Saç koruması ve saç bakım
  • Hatta dayanıklı beyazlar üzerinde mükemmel boya ile kapatma özelliğine sahip olursunuz.

Palette Deluxe

7 Saç bakım yağ Serumu ile Palette Deluxe saç renkleri

palette delux 2015 renk katalogu

7 Yağlı Serum ile Palette’nin saç boyası ile  saçlarınız daha sağlıklı ve parlak. – YENİ Palet Deluxe Yoğun YAĞ-Bakımlı saç boyası ile Canlı ve parlak saç renklerinin  keyfini çıkarın. Çarpıcı renklerde Kalıcı renklendirme,  % 30’a kadar daha fazla bakımlı saç renkleri .Parıltılı ve parlaklık saçta uzun süre gözle görülür zengin ve yoğun renkleriyle kalır ve muhteşem renk zenginliği ile elde saç renklerine kavuşun.

Palette Renk Şampuan

Amonyak olmadan boyanan saçlar ile daha yumuşak ve sevecen saç rengini tadını çıkarın!

palette argan yagli sac renkleri boya katalıgu 2015

 

Palette Renk Şampuan saç boyaları, Argan Yağı ile zenginleştirilmiş ve saça zarar vermeyen kalıcı renkleri sizlere sunuyor- çok yumuşak, saçlarınıza boyama yaparken saçınıza daha özenli davranır  ve kalıcı parlaklık ile saçlarınızı daha iyi görünmesini sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yüz Şekline Göre Kısa Saç Modelleri Nelerdir? | 2020

Özellikle doğal görünümlü renk sonucu ve % 50 kadar daha fazla parlaklık  ile aydınlık saçlar için Palette Color Shampoo saç boylarını sizde deneyin . Beyaz saçları çok iyi kapatır  ve 24 yıkamaya kadar etkisi sürer.

Palette Salon Boya Renkleri

Yüksek performanslı renk doğruluğu ve saçlarda uzun süreli parlaklık için Palette 2021 salon saç renkleri  kataloğu harika!

palette 2015 salon renkleri katalogu

 

YENİ Palette Salon Renklerini keşfedin – Palette’nin kalıcı renk salonu boyalarında,  kaliteli pigmentlerin bir karışımını ve derin besleyici boyası  profesyonel renkler için esinlenilerek üretilmiştir. % 100’e kadar renk doğruluğu için,% 30 daha fazla  yoğun parlaklık ve mükemmel kapatma için solan renklerini deneyin.

Palette Köpük Saç Boyası Renkleri

Palette’nin köpük saç boya renkleri ile evde saçlar daha pratik şekilde boyanıyor ve zarar görmüyor.

palette kopuk boya katalogu 2015

Yeni Palette köpük saç boyaları ile , saçlar diğer boyalara göre parlak , daha yumuşak ve dolu dolu uzun süren yoğun bir ışıltı ile saç renkleri daha kolay pratik şekilde oluşturuluyor. Sulu-meyveli kokulu köpük boyları,  basitçe senin tarafından sallanarak kullanıma hazır. Bir şampuan gibi uygulamak kolaydır!Beyaz saçları kapatma oranı mükemmel ve  yoğun, uzun ömürlü renkler ile saç boyama hiç bu kadar  kolay olmamıştı!

En Güzel 2021 Palette Saç Renkleri Kataloğu;
Değerli okurlarımız günümüzde saçlarını boyamayan kadın sayısında giderek bir azalma ortaya çıkmaktadır. Saç boyalarını hemen hemen tüm kadınlar kullanmaktadırlar. Bazı kadınlar kuaförlerde saçlarını boyatırken,bazı kadınlar ise evlerde kendileri saçlarını boya maktadırlar. Kadınların en çok tercih ettiği saç boyalarından birisi de Palette saç boyasıdır. Yurt dışında giderek popülerleşen Palette saç boyası ülkemizdeki kadınlarında favori seçimleri arasında yer almaktadır.
2017-palette-sac-boyasi

Palette saç boyasının kullanan kadınların vermiş olduğu bilgilere göre Palette saç boyası oldukça uzun süre kalıcı bir renge sahip olmakla birlikte saçlarda meydana gelen beyazlaşmayı kapatmaktadır. Ayrıca Palette saç boyasının geniş bir renk kataloğu bulunmaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Doğal saç açıcılar

2017-palette-sac-rengi-katologuPalette saç boyasının kullanıldığı saçları incelediğimizde saçların oldukça sağlıklı,bakımlı,güçlü ve canlı bir görünüme sahip olduğunu görmekteyiz. Özellikle Palette saç boyasının sarı ve kızıl tonları kadınların en çok tercih ettiği renklerdir.

2017-palette-sac-renk-katologuSarı ve kızıl renklerindeki ton,renk kalitesi ve uzun süreli canlı bir görünüm olması bu renklerin daha çok tercih edilmesine yol açmıştır. Palette saç boyasının saç boyasının dışında farklı ürünleri de bulunmaktadır. Şampuan ve krem gibi ürünleri bulunan Palette saç markasının şampuan ve krem kullanımı ile saçlarınız daha canlı ve bakımlı görünecektir. Palette saç ürünlerinin fiyatlarına gelince ise durum şöyledir.

palette-sac-boyasiPalette saç boyası hemen hemen diğer boya markaları ile eşit  fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Sizlerde saçlarınızı boyatmayı düşünüyorsanız tercih edebileceğiniz ideal markalardan biride Palette’dir. Palette saç boyası ile saçlarınız şık ve doğal bir görünüme kavuşacaktır.

palette-sac-renk-katologu

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları

2022 Moda Saç Aksesuarları Nelerdir? 2022 için saç aksesuarları neler eminim şimdiden merak edenler vardır… …

12 comments

  1. Saçlarım açıcılardan çok yıpranıyor ve çok kuru bir yapıda oldular yıpranmalar için arada ketirsem bile salarım hep güçsüz bu yüzden saçlarım için doğru ve yeterli bakımı yapmadığımı düşünüyordum doktor bir arkadaşım var muhabbet ederken saçlardan konu açıldı ve doğal keratin bularak kullanmam gerektiğini söyledi araştırırken patentli keratin buldum ve aldım saçlarım da yıpranma kuruluk o cansızlık falan hiç kalmadı arkadaşımın tavsiyesi olan doğal keratin benim için çözüm oldu sonunda.

  2. Sacımı kahverengi boyadım oysa sarıydı pısman oldum direk sarı alırsam iyıne tutarmı rengi acaba

  3. Marketten paletta köpük boyadan 9 diye aldımhemde hiç açılmamış olan dörtlü paketten çıkardım fakat içi 6 numaraymış saçlarım rezalet oldu alırken dikkat edin.

  4. saclarımı mavı sıyah yapmak ıstıyorum esmer tenlıyım nasıl olur acaba ?

  5. Merve Karakaya

    Merhaba makale için teşekkürler. İnternet te uzun zamandır arıyordum saçlarımı boyamadan bana yakışıp yakışmayacağını bilmek mümkün mü diye fotoshop programları ile zor oluyor. Sonunda buldum Bir uygulama ile bunu yapmak mümkünmüş.

  6. Gerçekten çok güzel bir konuya, çok güzel bir şekilde değinmişsiniz. Emeğinize sağlık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.