Home / Benim Stilim / Sonbahar sokak modasında bere giymenin yolları
2014 2015 sonbahar sokak modası bereler

Sonbahar sokak modasında bere giymenin yolları

2014-2015 Sonbahar kış sokak modasında bere giymenin bir sürü moda yolu  vardır! Bereler artık sadece kötü saç günü için değil ! Şimdi,  kıyafetleriniz için “güçlü” stil ekleyebileceğiniz bereler ile ilgili kombin önerilerimizden yararlanın! Benim gardırobda saklamış sayısız berelerim var ve onlar  olmadan önümüzdeki sonbahar sezonunun çok sıkıcı olacağını biliyorum. Onlar kesinlikle benim cool parçalarım ! Bir bere giymenin biraz daha tarz yollarını aşağıdaki önerilerimizden kontrol edin ve sonra bana onları nasıl bulduğunuzu bana bildirin!

Siyah ve siyah

Sen siyah üzerine siyah bere ile asla yanlış görünemezsin.? Sonbahar sokak stilleri arasında bu kombinden çok görebilirsiniz . Bir siyah topluluk siyah bir bere! Bu kesinlikle bir bere giymek için benim en sevdiğim yollardan biridir…

Neon bereler

Ben kahvemi tutarken bu sonbahar bu gibi görünüyor olmayı diliyorum! Ama neyse, neon renkli bereler gerçekten çok çok şirin. Bu herhangi bir kıyafete harika bir renk eklemek için mükemmel bir yoldur. Dışarı soğuk olursa, bu renkler ile ortamı sıcak hale getirebilirsiniz, mutlu düşünceler gibi… Ya da bu sadece benim hissettiklerim? Ben neon renklerin harika olduğunu düşünüyorum!


Sloganlı bereler

Şirin bereleri giymek için daha bir  çok yol ve çeşit vardır! Şu anda benim favorilerimden biride sloganlı bereler! Üzerlerinde oldukça harika sloganları olan bereleri var. Slogonlar bu yıl çok popülerdi demek ki bu trendi bereler ile kışa taşıyoruz…

Pon pon bereler

Ben üstündeki o sevimli küçük pon pon’ lu berelere bebeklerde bayılıyordum .Ama artık yaş sınırı yok !Bu eğlenceli bereler  kıyafetinize genç bir görünüm kazandırır. Onlar pek çok farklı renklerde bulabilirsiniz, çünkü bu sezon mükemmel bir aksesuar! Başınızın üstüne  büyük bir pon pon ile kombinler yapmaktan korkmayın!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar yaz 2015 şifon gömlek modelleri

Örme Bereler

Tüm  örme görünümünü seviyorum ama bereler de her sonbahar kış çok moda oluyor. Soğuk havalarda dışarı çıkmak için  güzel ve rahat!

Beyaz Bereler

Sadece siyah ile bere kombinleri için kendinizi sınırlandırmayın, beyaz ile de asla kötü görünmezsizniz. Uzun paltolar ve kabanlar ile beyaz bereler  harika görünüyor!Koyu renk kotlar ve Converseler ile de giyebilirsiniz.Kısa bluzlar ile bereler çok harika görünüyor.

Önümüzdeki sonbahar siz  nasıl bir bere giymek istersiniz? Yorum bölümünde fikirlerinizi ve önerilerinizi sizde paylaşın!

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

3 comments

  1. Hüseyin Gürtuna

    Bere önerileri için teşekkürler.

  2. Bunlara benzer modelleri sitemizden bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.