Home / Moda / Davet Çantası Modası 2014
davet cantasi modasi 2014 2015

Davet Çantası Modası 2014

Davet Çantası Modası 2014/ 2015

Düğün, davet, kutlama sezonu bayram itibari ile yeniden ilan edilecek. Düğün, davet gibi organizasyonlara 2014 davet çantası modası ile katılmak istiyorsanız tercihleriniz muhakkak küçük el çantalarından olmalı. Kolay taşınabilir, küçük midi el çantası ve kutu görünümlü modelleri 2014 yılının çanta trendleri arasında.

2014 yılının trend abiye çanta modelleri düşünüldüğünden daha zarif görünümlü. Adeta bu sene düğünler ve dernekler küçük ve şık çantalar ile dolup taşıyor.Yaz sezonu ile beraber 2014 davet çantası modası da kendini belli etti. 2014 davet çantası modası bu sene için abiyede de püskülü ön planda tutuyor. Cüzdan çanta modelleri olarak da adlandırılan küçük çanta modelleri özellikle davetler için ideal seçenekler arasında.

Ayrıca sadece elde tutulan modeller değil zincirli askılı çanta modelleri de en çok rağbet görenlerden. Modern ve şık bir görünüm için küçük modelli çantalar arasından elbisenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Düğün gibi organizasyonlar için çatanız ile elbisenizin uyumlu renklerde olması gerekmiyor. Farklı renk tonları ile çantanızı ön plana çıkartmanız mümkün.


 

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Desenli Bol Paça Pantolon Modelleri ve Kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.