Home / Moda / Nişan ve Düğün İçin Benzersiz Tektaş Yüzük, Alyans Modelleri 2015
farkli tarz nisan yuzuk ve tek tas 2015
farkli tarz nisan yuzuk ve tek tas modelleri 2015

Nişan ve Düğün İçin Benzersiz Tektaş Yüzük, Alyans Modelleri 2015

Eğer evli olsanız, siz nasıl tek taş yüzük ve alyans modeli tercih ederdiniz ?Standart modelleri mi , ya da hiçbir yerde olmayan hayatınızın bu aşamasında size özel olacak  bir tek taş ve nişan alyans yüzüğü mü seçerdiniz ?

Bu kadınların kişilik ve zevklerine göre değişiklik göstermekte.Ama genelde benzersiz nişan yüzükleri ve tek taş modelleri tercih ediliyor. Ama siz düşündünüz mü hiç düğün için yüzük modelleriniz nasıl olmalı, taktığınız alyans ve tek taş stili nasıl olmalı? Eğer evlilik ve nişan planlarınız varsa, size benzersiz ve farklı  2015 tek taş yüzük ve alyans modelleri seçtik, ayrıca yüzük takma stilleri de sizi daha çok heyecanlandıracaktır.

2015 trend nişan taş modelleri daha büyük veya daha küçük olanları büyük bir çeşitlilik göstermekte, siyah elmas tektaşlar, sıralı taşlı, 3’lü alyans yüzükler hepside birbirinden şık ve zarif! Eğer birden fazla taşlı yüzüğü yan yana takmak isterseniz yine bir çok alternatif benzersiz tarzı olan nişan yüzükleri ve tektaş modelleri bulabilirsiniz. Aynı tarz da bir dizi tamamlayabilir, ya da bunun tamamen benzersiz olmasını tercih edebilirsiniz.


Biraz dikkatli araştırma yaptıktan sonra,  2015 moda nişan yüzük ve tek taş modellerinden harika bir koleksiyon hazırladık. Her gelinin aklında bir model vardır , sonradan farklı tarz tercihi de olabilir Aslında, sadece biz size ilham verecek  sonsuza kadar takacağınız ve bildiğimiz herkese göstermek isteyeceğiniz 35 farklı ve benzersiz tek taş ve alyans modelleri işte galerimizde sizler ile !

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Dantel Pantolon Modelleri

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

2 comments

  1. Canan hanım konuşturmuşsunuz yine..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.