Home / Kombinler / 2016 Bayan Şapka Modası, Modelleri ve Kombinleri
2016 Bayan Şapka Modası
2016 Bayan Şapka Modası

2016 Bayan Şapka Modası, Modelleri ve Kombinleri

2016 Bayan şapka modası, modelleri ve kombinlerini siz değerli takipçilerimiz için bu makalemizde derledik. Sizler için seçtiğimiz en güzel 2016 şapka kombinleri galerisini incelemenizi tavsiye ederiz.

Değerli okuyucularımız bugün yine çok farklı konu ile sizlerle buluşacağız. Sevgili okuyucularımız bugün ki konumuz artık güz mevsiminde olduğumuzdan dolayı sık sık kullanacağımız 2016 yılında moda olacak şapka, bere türleridir. Yavaş yavaş kışlık kıyafetlere yöneldiğimizden dolayı artık kış aksesuarlarını da kullanmaya başlıyoruz. Ve bu kış aksesuarlardan ilki ve en önemlilerinden şapka, bere modellerini sizler için hem yurtiçi yurtdışı olmak üzere geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. Ve sizler için şapka ve bere kombinlerini ve tasarımlarını ayağınıza kadar getirip 2016 kış sezonundaki bere ve şapka aksesuarları hakkında sizi bilgilendirmek istedik. Dilerseniz sizler için hazırladığımız kombin ve tasarımları aşağıda birer birer inceleyelim.

Değerli okurlarımızı aşağıda gördüğünüz ilk kombindeki gibi lacivert şapka gri eşarp ve siyah deri ceket ile mükemmel bir uyum yakalamıştır. Sizlerde uyumlu kıyafetlerinizle şapka veya berelerinizi bu şekilde kombin yaparak şık görünebilirsiniz.


2016 Bayan Şapka Modası
2016 Bayan Şapka Modası

Diğer bir kombinimiz ise aşağıda gördüğünüz gibi koyu lacivert geniş şapka ile ona uyumlu bir kazak ile kombinlenmiştir. Kazak ve geniş şapkaların çok moda olacağı bu kış sezonunda sizlerde bu stili denemelisiniz.

2016 Bayan Şapka Modası ve Modelleri
2016 Bayan Şapka Modası ve Modelleri

Sevgili okurlarımız bu kış sezonunda en çok moda olacak bere türü ise aşağıda gördüğünüz gibi olan kedi kulaklı bu yün şapkalardır. Bu şapkalar gördüğünüz gibi siyah bir bluz ve bir güneş gözlüğü ile uyum sağlamıştır. Sokak tarzına çok yakışan bu şapkalardan mutlaka sizlerde birkaç adet edinmelisiniz.

Şapka Modelleri Bayan 2016
Şapka Modelleri Bayan 2016

Değerli okurlarımız bir başka kombin örneğimiz ise aşağıdaki gibi parlak ve deri bir şapka ile kokteyl veya etkinliklerde tercih ettiğiniz elbiselerinizi kombinleyebilirsiniz. Böylece hem tarz hem de seksi bir görünüme sahip olarak adınızdan sıkça bahsettireceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış için gerekli bere modelleri ve kombinleri 2015
Bayan Şapka Modası 2016
Bayan Şapka Modası 2016

Eğer sokak tarzında bu şapkaları nasıl kullanabilirim diye merak ediyorsanız aşağıdaki kombin tam sizlik gibi görünüyor. Çünkü bu şapkaları skinny jeans  ve beyaz bir bluzla tercih ederek sokak tarzınızı kolayca ve zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bayan Şapka Kombinleri
Bayan Şapka Kombinleri

Değerli okurlarımız bu kış sezonuna kürk şapkalarda oldukça moda olacaktır. Daha kadınsı bir hava katarak hem de daha sıcak tutacak bu kürk şapkalardan sizlerde değişik renklerde sahip edinerek aşağıdaki gibi farklı farklı kombinler tasarlayabilirsiniz.

Şapka Kombinleri 2016
Şapka Kombinleri 2016

Sevgili okurlarımız bu tür şapkalarınızı aşağıdaki kabanlarınızla da kombinleyebilirsiniz. Yalniz sizlere uyarımız şapkanız ile kabanlarınızın renk ve tasarım uyumunu yakalamalısınız.

Bayan Şapka Örnekleri 2016
Bayan Şapka Örnekleri 2016

Eğer günlük elbiselerle nasıl bir kombin yapacağım diye merak ediyorsanız aşağıdaki gibi bir kombin tasarlayabilirsiniz. Siyah balıkçı bir elbise ile bu tür şapkalarınız mükemmel bir uyum yakalayacaktır.

2016 Şapka Modelleri Bayan
2016 Şapka Modelleri Bayan

Evet sevgili okurlarımız bu kış sezonunda şapka kombin ve kullanımları hakkında daha fazla örnek görmek istiyorsanız , Kadın ve blog olarak sizler için derlediğimiz galerimize göz atmanızı öneriyoruz.

En Güzel 2016 Bayan Şapka Modası, Modelleri ve Kombinleri Galerisi;

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.