Home / Moda / Yaz Modası Beyaz Elbise Modelleri | 2021
Yaz Modası Beyaz Elbise Modelleri
Yaz Modası Beyaz Elbise Modelleri

Yaz Modası Beyaz Elbise Modelleri | 2021

Beyaz Elbise Seçimi

Uzundan kısaya, dardan bola tüm elbise modelleri bu sene bembeyaz. Beyaz elbise modelleri aslında oldukça cesaret ister. Vücudu çok daha şişman gösterebilecekken, doğru bir seçim ile zarafetinizi çok daha üst seviyelere ulaştırabilirsiniz. Beyaz renk elbise seçimi yaparken elbiseyi giyeceğiniz mekana göre eleme yapın. aKsesuar seçimi de beyaz elbisenizin kumaşına göre değişiklik gösterir. Beyaz renk deyip geçmemek gerek.

Beyaz renkte elbise seçmek oldukça riskli olabilir. Kendi bedeninizi tanıyıp size nelerin yakıştığını iyi analiz etmeniz gerekir. Elbisenin beyaz tonu, ten renginiz ve kombinin diğer parçalarını birleştirmek zorlu bir süreç olabilir. Modayı ve güncel elbise modellerini takip ederek bu riski azaltabilirsiniz. Sizin için bugünkü yazımızda beyaz rengi elbise seçimi hakkında bilmeniz gereken bütün detayları yazacağız.

Şık Beyaz Elbise Modelleri

Yaz mevsimi geldiğinde beyaz renkli elbiseler dolaplardan çıkmaya başlar. Alaçatı’nın sokaklarına uygun elbiseler, güneşte ter göstermeyen ve sıcak tutmayan modeller oldukça tercih edilir. Çalışan insanlar için tatil hayalleri kurmaya yarayan şık ve zarif beyaz rengi elbise modellerini bir araya getirdik. Kızgın kumlardan serin sulara atlamadan önce üzerinizde uçuşmasını istediğiniz elbiselere dair fikirler ve modelleri bulabilirsiniz.


Günlük Beyaz Elbise

Yaz modası günlük beyaz elbise modelleri arasından bele oturan seçimlerle çok hoş bir duruş yakalamak mümkün. Bele oturan elbise modelleri her zaman çok daha zarif gösterirken aynı zamanda ince bir vücut hattının da ön plana çıkmasını sağlamaktadır.

Yazın modası beyaz elbise modelleri uzun ve belden kemerli olanlarda her yer için tercih edilebilir. Düğün, davet organizasyonları için de hem spor hem de tam yazlık abiye elbise modelleri arasına girebilecek bir seçimdir. Kemer ayrıntısı bulunan, belinize oturan uzun ya da kısa beyaz elbiseleri giyerek hem dikkat çekici bir görünüm elde ederken hem de oldukça şık bir seçim yapmış olursunuz. Günlük hayat içinde geçerli olan bu elbiseler yaz ayının sıcak havasına da en iyi ve en doğru seçimi size sunacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  10 inanılmaz kokteyl elbisesi modeli 2014 2015

Beyaz Elbise Tesettür

Güneşli günler gelir gelmez açık renkleri tercih edin. Pudra pembesi, gök mavisi, pastel sarı vb. seçebilirsiniz ancak yaz mevsiminde tesettür modasında beyaz renginin yeri hep ayrıdır. Sadelik ve zarafeti kombinlerinizde ön plana çıkarmak için beyaz rengine şans verin. Şalınız ve ayakkabı-çanta kombinizin kıyafetinizle uyumuna dikkat edin.

Baştan aşağı beyaz elbise tesettür kıyafetinize aksesuarlar eklemeyi unutmayın. En sevdiğiniz tesettür renklerini ortaya çıkarma ve kendi kombinasyonlarınızı oluşturma sırası sizde! Tesettür beyaz elbise modellerine göz atmadan yaz alışverişinize başlamayın.

Beyaz Nikah Elbisesi

Nikahınızda sade ve hoş bir gelin olmak mı istiyorsunuz? İmzalarınızı ebedi birlikteliğinizi taçlandırmak için atarken dantel detaylı, kısa veya orta boyda bir nikah elbisesi seçebilirsiniz. Nikah elbisesi seçerken düz beyaz rengi haricinde beyazın her tonunu seçebilirsiniz. Geniş ürün seçenekleri sayesinde hoş bir nikah telaşını sizinle beraber taşıyacak elbiseyi seçebilirsiniz. Beyaz nikah elbisesi modelleri için bir fikir edinmek isterseniz sizin için derlediğim galeriye göz atmanızı tavsiye ederim.

 

Beyaz Dış Çekim Elbisesi

Dış çekim yaparken elbise bulmak zor olabilir. Ancak nikah veya düğün elbisesinden farklı olarak daha gündelik kumaşlara yönelmeniz çekim anlarını kolaylaştırabilir. Artık retro ve vintage tarz dış çekim kıyafetleri kadınların ilgisini çekiyor. Eski bir kapı önü, çiçeklerle dolu bahçenin ortası veya batan güneş eşliğinde dış çekim fotoğrafları çektirmek oldukça moda. Sizlere dış çekimde giyebileceğiniz beyaz dış çekim elbisesi fikirlerini galeride topladım.

Nostaljik Beyaz Elbiseler

Beyaz elbiseler biraz da Marilyn Monroe havası katsın istiyorsanız nostaljik beyaz elbiselere yönelebilirsiniz. Bazı şeylerin modası hiç geçmez. Rengi beyaz olan elbiseleri nerede olursanız olun yaz mevsiminde rahat şekilde giyebilirsiniz. Vintage tarzına düşkünlüğünüz varsa nostaljik beyaz elbiseler tam da size göre.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Versace Madonna İlkbahar 2015 Kampanyası

Beyaz Elbise Kombinleri

Beyaz yazlık elbiseler her yıl olduğu gibi bu yaz da moda. Siyah ile kombin yapmak vazgeçilmez olsa da renkli çanta ve ayakkabılara şans verin. Hasır çanta ve sandaletleri yazlık alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Deri tarzındaki çanta ve ayakkabıları ise yazın ofise gittiğinizde kullanmanız hem resmi hem şık hava katacaktır. Akşam kafede arkadaşlarınızla buluşmak için şeftali tonlarında bir ayakkabı ve çanta size eşlik edebilir.

Beyaz dantelli elbiselerin duruşu size hem sevimlilik hem de olgun bir kadın görünümü katacaktır. Aksesuar seçiminizde tek renkli küpeleri ve kolyeleri seçmeniz daha ideal olacaktır. Ancak düz kesim bir elbiseye renklilik katmak için renkli ve figürlü kolye-küpe takımlarını tercih edebilirsiniz. Altın ve gümüş elbette her anınızda kurtarıcı aksesuar renkleriniz olabilir. 

Bir önceki yazımız olan Yazlık Abiye Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde abiye elbise, abiye modelleri ve rahat yazlık abiye hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.